Schiedel ISO-block

veilige en luchtdichte doorvoer


Met meer dan 75 jaar ervaring in schoorsteenontwerp heeft Schiedel Benelux Iso-Block ontwikkeld om stalen schoorstenen veilig door dikke isolatielagen te laten lopen. Dit prefab bouwpakket is specifiek gemaakt om te voldoen aan de groeiende vraag naar brandveilige doorvoersystemen in passiefhuizen en BENG-woningen. Iso-Block, dankzij zijn compacte afmetingen en lichtgewicht, biedt een ideale oplossing voor het luchtdicht en brandveilig afwerken van schoorsteendoorvoer, zonder verstoring van de isolatie of dampremmende laag van de woning. Niet alleen populair in BENG-woningen en passiefhuizen, maar Iso-Block wordt ook vaak gekozen voor doorvoeroplossingen op daken met vegetatie, zoals rieten of grasdaken.

Met hoogwaardige isolerende eigenschappen en een breed scala aan accessoires voor verschillende inbouwsituaties, is het Iso-Block prefab bouwpakket ideaal als stelpost in seriematige woningbouwprojecten.

Wil je weten wie bij jou thuis een haard inclusief schoorsteen en BENG-proof Iso-Block doorvoer kan installeren? Klik hier om een dealer bij jou in de buurt te ontdekken.