Profielfoto van Schiedel Metaloterm

Schiedel Metaloterm

Oude Veerseweg 23, 4332 SH Middelburg

Over ons

Schoorsteen, kachel en ventilatie oplossingen ontworpen voor het leven

Schiedel Metaloterm - Dé specialist in rookgasafvoeren voor Haarden en kachels
Gevestigd in Middelburg, ontwikkelt en produceert Schiedel Metaloterm al ruim 50 jaar lang rookgasafvoersystemen de scheepsbouw, voedingsindustrie, industriële toepassingen en utiliteitsbouw, maar ook voor haarden en kachels in woningen. Met de opgebouwde kennis uit het verleden is het mogelijk om voor klanten de meest innovatieve oplossingen te realiseren. 

Een haard of houtkachel is een echte eyecatcher in de woning. Het is vaak het middelpunt van de woonkamer of living. Dan is design en uitstraling van groot belang. Schoorstenen en rookgasafvoeren kunnen volledig weggewerkt worden in de wand. Maar het kan juist ook een designelement zijn.

Schiedel Metaloterm ontwikkelt zich continu door een hechte samenwerking te houden met haar klanten, en beschikt over het breedste assortiment schoorsteenproducten, BENG isolatiesystemen, geluidsdempers, en sinds kort ook filters en houtkachels. Op verschillende locaties in de Benelux organiseert Schiedel Metaloterm trainingen, workshops en seminars om ondernemers in de Haarden en kachelbranche zo goed mogelijk te ondersteunen.

Rookkkanalen voor particulieren
Vanwege veiligheid vraagt de montage van rookkanalen om deskundigheid en kennis van zaken. Schiedel Metaloterm levert om die reden geen producten direct aan consumenten. Als particulier kun je terecht bij één van onze resellers. We adviseren met klem om gebruik te maken van een gecertificeerde en deskundige installateur.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je ook onze website bezoeken. Uiteraard kun je ook meer informatie opvragen bij één van onze dealers.