De flinterdunne ONI

De Vasco ONI is de nieuwste radiator in Vasco's aluminium range. De flinterdunne radiator heeft een afgeronde vorm met of zonder handdoekuitsparingen.

Een perfecte match tussen vorm en functie

Finterdun, heerlijk warm en een streling voor het oog. De nieuwe Vasco ONI verlegt de grenzen van radiatordesign. Naast het vooruitstrevende ontwerp heeft deze kampioen in de lichtgewichtklasse ook voordelen voor de installateur. Het verhaal van een 'perfect match' tussen vorm en functie.


De versterkte aluminiumplaat van ONI verbergt een meanderende, koperen verwarmingsbuis met minimale waterinhoud, die aan de achterzijde van de voorplaat wordt uitgefreesd op 2 mm van het oppervlak. Op die manier realiseert ONI niet alleen zijn ultradunne vorm van amper 8 mm, maar dankzij de snelle interactie tussen het koper en aluminium ook een energiezuinige en efficiënte warmteafgifte. Ideaal dus in combinatie met lage temperatuursystemen. De tijdloze ONI combineert zuiver en sober design met onovertroffen gebruiksgemak. Met zijn zacht afgeronde hoeken en ranke warmtevlak gooit hij hoge ogen in elk interieur. De ONI is verkrijgbaar in nagenoeg alle Vasco kleuren en past zo moeiteloos in elke omgeving.

 

De Vasco ONI is beschikbaar in twee modellen: model O-NP zonder uitsparingen, als compleet vlakke designradiator en model O-P met één of twee handdoekuitsparingen. Beide modellen zijn 500 mm breed en verkrijgbaar in drie hoogtes 1400, 1800, 2000 mm. De geraffineerde handdoekuitsparingen zijn trouwens een technologisch hoogstandje want ze beschikken over dezelfde zachte rondingen als de buitenhoeken van de radiator. Ze zijn precies ingepast in de meanderstructuur van de koperen warmtebuis. Dus met of zonder uitsparingen... u krijgt evenveel warmtecomfort! Kies de volledig vlakke uitvoering voor een verfijnd schaduwspel in uw hal, woonkamer of overloop. Of profiteer van de handdoekuitsparingen in keuken of badkamer. Toch nood aan een beugel? ONI is perfect combineerbaar met het accessoire Multi+ van Vasco, dat naar keuze van links of rechts overloopt in een breder planchet voor extra plaats voor allerlei spulletjes.