string(1) "p"

Niva collectie

Verfijnd, tijdloos design op maat voor elke ruimte.

Creëer één en dezelfde look & feel in je volledig interieur. Niva is beschikbaar in verticale (recht en afgerond) en horizontale CV-versie (centrale verwarming), alsook in een zuiver elektrische of mixed (hybride) uitvoering. Daarnaast ontwikkelde Vasco speciaal voor de badkamer de multifunctionele Niva Bath met leggers en kapstok voor extra gebruikscomfort. Met één tijdloze designcollectie reikt Vasco jou dus heel wat warmteoplossingen aan.

Niva verticaal en horizontaal
De radiator Niva van Vasco valt op door zijn strakke en tijdloze uiterlijk, maar is ook een uitblinker in de optimale luchtdoorstroming en extra hoge warmteafgifte die meteen op gang komt. Deze designradiator heeft een zwevend karakter doordat de zijdelingse schaduwplaats als muurbevestiging dient. Bovendien is Niva vervaardigd uit staal met een elektrostatische dompellak die corrosie voorkomt. Het is een klassiek voorbeeld van slim toegepast design, praktisch en montagevriendelijk dankzij de middenaansluiting die vorm en efficiëntie op een unieke manier met elkaar verbindt.

Niva Soft
Kies je liever voor een zachtere uitstraling? Dan is de Niva Soft designradiator jouw perfecte match. Deze designradiator heeft een integere, zuivere vormgeving waarbij de zijkanten mooi afgerond zijn. Indien je graag meer gebruiksgemak wenst, dan kan je kiezen voor de thermostaatknop op deurknophoogte.

Niva Bath
Vasco's hoogkwalitatieve badkamerradiatoren bieden een absolute meerwaarde in een ruimte die steeds meer evolueert naar een omgeving waar comfort, rust en ontspanning de norm zijn. Slimme, innovatieve technologieën en vernieuwende designs vullen elkaar naadloos aan. Terwijl sommige radiatoren eerder afbreuk doen aan je interieur, doet de Niva Bath meer denken aan een designmeubelstuk. Dankzij de minimalistische vlakke voorplaat valt de radiator haast niet op. De Niva Bath staat iets verder van de wand, zo’n 32 centimeter, zodat er achter de radiator ruimte vrijkomt voor een kapstok en drie leggers om je kleren en handdoeken op te leggen, volledig uit het zicht. De leggers zijn verkrijgbaar in zwart (RAL9005) of wit (S600), naargelang je het geheel net een elegante of een stoere look wilt geven.

Niva elektrisch
Elektrische radiatoren vormen een uitstekende aanvulling op groene installaties met een warmtepomp of zonnepanelen. De aansturing van de puur elektrische Niva gebeurt via een bijgeleverde thermostaat die draadloos verbonden is via radio-frequentie (RF). Met de Niva Mixed lanceert Vasco een hydraulische radiator die ook elektrisch kan werken. Een hybride radiator biedt de mogelijkheid om aan te sluiten op een centraal verwarmingssysteem of om op elektriciteit te werken. Uitermate geschikt voor ruimtes die je snel moet opwarmen, zoals de badkamer, als het centrale verwarmingssysteem uitgeschakeld staat.

Accessoires
Vasco Niva-radiatoren verhogen het wellnessgevoel in de badkamer met slimme, doelgerichte oplossingen en accessoires. Die accessoires zijn doordacht en efficiënt in de vormgeving geïntegreerd. Benieuwd naar de accessoires? Neem een kijkje in de Accessory Shop van Vasco!

Meer informatie
Wens je graag meer informatie? Neem een kijkje in de brochure: