Een klein stukje design voor veel comfort

Radiatoraccessoires kennen steeds meer succes door combinatie van design en gebruiksgemak

Altijd een handdoek bij de hand, om je lekker warm in te wikkelen na je douche. Of je favoriete spullen, mooi in beeld en handig dichtbij. De radiatoraccessoires van Vasco zijn een meerwaarde, zowel in je badkamer en keuken als leefruimte. Het verfijnde tablet Multi+ is een van de nieuwe aanwinsten in het populaire assortiment van handdoekbeugels, knoppen en rekjes. Als designspecialist noteert Vasco vandaag een stijgende vraag naar accessoires – helemaal in lijn met het strakke radiatordesign of als speels accent in een contrasterende kleur.

Multi+, dun tablet en zwevende handdoekbeugel

Wat elegantie betreft, kan de nieuwe Multi+ alvast tellen. Dankzij de onzichtbare bevestigingen lijkt dit accessoire te zweven. Het dunne tablet wordt volledig omsloten door de handdoekbeugel, die nu smaller is en ook zacht afgeronde hoeken kreeg.

Het stijlvolle design werd doordacht ontworpen voor nog meer flexibiliteit en comfort. Zo kan je Multi+ combineren met nagenoeg elke verticale radiator van Vasco. Je bevestigt het accessoire aan de muur, links of rechts van de radiator en precies op de gewenste hoogte. Multi+ kan tegelijk dienstdoen als draagvlak voor je favoriete spullen en als handdoekbeugel.

Ook met de drie standaardkleuren kan je alle kanten uit: White Fine Texture, Jet Black en Anthracite? January. Interieurfans kunnen zich uitleven met een spannend contrast. Wat dacht je van een zandkleurige ONI O-NP met een witte handdoekbeugel, van een witte Niva Soft met grijs tablet, of van het blauw-grijze duo Carré Plus (Pigeon Blue) en Multi+ (Anthracite January)? Ook als liefhebber van toon-op-toon bedient Vasco je op je wenken: zo kan je je radiator en tablet gelijktijdig in dezelfde kleur bestellen voor een perfecte harmonie.

Nieuwe kleuren & cirkelvormige knoppen

Vasco brengt de populaire Niva-handdoekbeugel uit in nieuwe kleuren. Naast aluminium geanodiseerd is hij er voortaan ook in chroom, wit en zwart. Dat geeft je nog meer speelruimte om je badkamer stijlvol in te kleden. Daarnaast zijn er ook nieuwe handige insteekbeugels in chroom, wit en zwart beschikbaar voor de radiatoren Beams (Mono), Bryce (Mono) en een versie voor ONI.

Multi-inzetbaar zijn ook de nieuwe cirkelvormige Vasco-knoppen in chroom. Met hun elementaire vormgeving passen ze bij tal van radiatoren en badkamerstijlen. De grote diameter van de knop maakt het mogelijk om zowel een badjas als handdoek op te hangen.

Ook radiatoren Tulipa en Viola krijgen nieuwe handdoekdragers: een vlakke beugel met subtiel afgeronde hoeken met achterliggende bevestigingen. Je krijgt er sowieso een stukje tijdloos design en gebruiksgemak bij, of je nu de versie in chroom, wit of zwart kiest.

Slimme accessoires voor meer wellnessgevoel

Dat de Vasco-accessoires in de smaak vallen, is eenvoudig te verklaren: de handdoekbeugels en - knoppen, tabletten, droog- en stapelrekjes… vertrekken keer op keer vanuit de architecturale designvisie van Vasco. Dankzij hun strakke, minimalistische en tijdloze look stralen ze rust en soberheid uit, zonder comfort uit het oog te verliezen.

Want de geometrische vormen mogen dan tot de essentie zijn teruggebracht, het gebruiksgemak is maximaal. Zo reikt Vasco slimme, doelgerichte oplossingen aan die het comfort in huis verhogen én het wellnessgevoel in de badkamer. Ook het kleinste detail staat in het teken van optimaal comfort en een mooie, tijdloze look. Zo zijn de bevestigingssystemen efficiënt in de vormgeving geïntegreerd.

Voor elke stijl van radiator en badkamer heeft Vasco een oplossing in huis. De handdoekbeugels helpen je trouwens ook ruimte te besparen, doordat je geen aparte handdoekhouder meer nodig hebt. En geef toe, een zalig gevoel toch, zo’n warme handdoek om je heen als je uit bad stapt...