Verwarm jouw badkamer supersnel met de Vasco Blower-Mixed

Met zijn snelle reactietijd koppelt de Blower Mixed alle voordelen van elektrisch én CV-verwarmingscomfort in één oplossing.

Hedendaagse woningen zijn tegenwoordig alsmaar beter geïsoleerd waardoor er nauwelijks nog verwarming nodig is. Behalve op sommige plaatsen, zoals de badkamer. Om dan snel in te spelen op de warmtevraag is een waterafvoerende, elektrische radiator in de badkamer zeker het overwegen waard. Zeker wanneer je ook je eigen elektriciteit opwekt met PV-panelen.

Elektrische radiatoren met geïntegreerde Blower-unit
Naast de vertrouwde designradiatoren, ontwikkelde Vasco speciaal voor de badkamer een gamma elektrische radiatoren met geïntegreerde Blower-unit. De Blower werkt met een zichzelf programmerende intelligente sturing op basis van aanwezigheidsdetectie. Efficiënt elektrisch verwarmen, zo wordt er geen kilowattuur te veel verbruikt!

We springen vandaag immers allemaal bewuster om met ons energieverbruik. Dat is een goede zaak voor het milieu én voor je portefeuille. In het tussenseizoen of op zachte winterdagen zetten steeds meer mensen de verwarming uit, of op een veel lager pitje. Als je dan kiest voor een semi-elektrische radiator zoals de Iris Blower Mixed en de Aster Blower Mixed, dan hoef je geen kou te lijden in de ruimtes waar je doorgaans een hogere temperatuur wenst. Ook op hele koude winterdagen zorgt de elektrische Blower die voorgemonteerd is op de radiator voor een warmteboost. Daardoor moet je niet aan comfort inboeten. 

Kortom: aangenaam, energiezuinig, en verantwoord warmtecomfort begint met Vasco.

Snelle reactietijd
Zowel de Iris Blower Mixed als de Aster Blower Mixed worden met de vertrouwde Vasco-designventielset geleverd en via de middenaansluiting aan je verwarmingsinstallatie gekoppeld. De totale warmteafgifte van deze radiatoren ligt hoger dan die van louter hydraulische radiatoren, want de Blower heeft een bijkomende warmteafgifte van 1000 watt, bovenop de warmte van de radiator zelf. De Blower zorgt er dus voor dat de gewenste temperatuur in jouw badkamer supersnel bereikt wordt. Met zijn snelle reactietijd koppelt de Blower Mixed alle voordelen van elektrisch én CV-verwarmingscomfort in één oplossing.

Meer informatie
Wens je graag meer informatie? Neem een kijkje in de brochure: