string(1) "p"

Bryce Plus

De architecturale Bryce Plus kenmerkt zich door een boeiend, authentiek design. Bovendien combineert deze collectie een krachtig volume met pure elegantie.

Een discreet volume met verrassende lichtspelingen

De Bryce Plus collectie is geïnspireerd op de geërodeerde kalk- en zandsteenformaties van Bryce Canyon. De verticale aluminiumprofielen van deze designradiator van Vasco creëren verrassende lichtspelingen die anders zijn vanuit elke positie in de ruimte. De combinatie van een krachtig volume met pure elegantie leverde bovendien diverse prestigieuze awards op.

In het gamma van de Bryce Plus zijn er drie modellen, namelijk de Bryce Mono, de Bryce V75 en de Bryce V100. Bryce Mono heeft een ongeziene waaier aan mogelijkheden voor architecten en eindklanten. Het smalle verticale profiel van 150mm komt overal in huis tot zijn recht, van de badkamer tot de keuken en de leefruimte. Dat kan zowel recht in het zicht als discreet geïntegreerd in een smalle nis. Kies je voor een individueel profiel of voor een aantal profielen naast elkaar? Ook dat kan! Zoals je ziet, combineren staat volledig vrij! De mogelijkheden volgens het Mono-concept zijn immers eindeloos. Ook qua kleuren zijn er geen belemmeringen.

De aluminium designradiator, Bryce V75, kenmerkt zich door zijn maximale warmteafgifte, efficiënt energiebeheer en een fijn uiterlijk. Door een technologische innovatie, kent deze radiator een vermogenswinst van maar liefst 30%. Dat betekent een toegenomen redement tegen dezelfde prijs. Dat maakt de Bryce V75 uitermate geschikt voor lagetemperatuursystemen.

Tot slot roept ook de Bryce V100 voortdurend nieuwe lichtschakeringen en contrasten op door de fijne, onregelmatige structuur van de voorkant. Daardoor creëer je een aangename, natuurlijke sfeer. Het is een fraai staaltje van toegepaste vormgeving en een absolute aanwinst in elk eigentijds interieur!

Meer informatie

Voor meer informatie en Brochures van Vasco klik hier