array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(8) "vasco.eu" ["path"]=> string(23) "/nl-nl/verwarmen-koelen" }
Partner

Vasco Group NV

Totaalleverancier voor een optimaal binnenklimaat.

Vasco Niva ventilo-convector (LTV)

Dé ideale 2-in-1 oplossing: verwarmen in de winter, koelen in de zomer. De meest geschikte toepassing voor lage temperatuur-systemen en warmtepompen! 

De ideale 2-in-1 oplossing

De warmtepomp wint jaar na jaar terrein in nieuwe en bestaande woningen. Specialisten zijn het er dan ook over eens: dit is dé energiebron van de toekomst. De eindgebruiker profiteert twee keer. Want met een warmtepomp kan hij niet alleen energie-efficiënt verwarmen, maar ook koelen. Zeker in combinatie met de gloednieuwe Niva ventilo-convector van Vasco! Een ventilo-convector is een warmtewisselaar met lamellen waarbij een geïntegreerde ventilator warme of koele lucht de ruimte in brengt. Dit systeem, dat werkt op lage watertemperaturen van 28 tot 40°C, is zeer interessant in combinatie met een warmtepomp. De ventilo-convector kan in alle ruimtes van de woning toegepast worden, maar vormt vooral in de slaapkamer een absolute meerwaarde, omdat we daar behoefte hebben aan zowel verwarming als aan koeling. De ventilo-convector verwarmt of koelt de ruimte in korte tijd van 18 naar 22°C of van 28 naar 24°C. Bij toepassing van koeling worden er watertemperaturen gebruikt van 7 tot 12°C.

Meer lezen over
'Vasco Niva ventilo-convector (LTV)'?

meer van deze professional

De flinterdunne ONI

De Vasco ONI is de nieuwste radiator in Vasco's alumini...

Vintage

Het verleden vormt voor veel interieurarchitecten en in...

Comfort Collection

Vernieuwde lijn design radiatoren voor het middensegmen...

Toon alle 11 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.