string(1) "p"
Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villa 'Boswitje' landelijke omgeving

Schitterende rietgedekte villa met wit gekeimde gevels, zwarte potdekselwerk en zwarte luiken

Omschrijving villa Boswitje te Hulst

Deze schitterende rietgedekte villa met vrijstaande garage ligt in de gemeente Hulst. Met zijn wit gekeimde gevels, zwarte potdekselwerk en zwarte luiken werkelijk een plaatje om te zien. Opvallende details zijn de imposante schoorsteen evenals het halfronde ossenoog. Dankzij de vele ramen heeft dit villatype erg veel lichtinval in de woning.

Op de begane grond bevinden zich naast de woonkamer en bijkeuken een aparte speel/werkkamer, wat ideaal met kinderen. Heeft u de ruime woonkeuken al gezien? Mede door het kookeiland is dit met recht de centrale ruimte in het huis.

Op de eerste verdieping bevinden zich de badkamer en 4 ruime slaapkamers waarvan 1 voorzien is van een inloopkast. De zolder is te bereiken middels een vaste trap en hier is genoeg ruimte voor 1 of 2 slaapkamers. Kortom een fantastische villa op een zeer ruim bemeten kavel.

Bekijk deze villa ook op onze website: Villa Boswitje te Hulst

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

 

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op InstagramPinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates!