Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villa Koninginnenpage te Barneveld

Villa Koninginnenpage volledig naar wens gebouwd!

Omschrijving Villa Boswitje te Schoonhoven

Deze villa te Barneveld is een vergrote maatwerk variant van villatype Koninginnenpage. De grote raampartij aan de zijgevel geeft veel daglicht op alle verdiepingen in de villa. Door de villa te vergroten is er ruimte ontstaan voor een aangebouwde garage en sauna op de eerste verdieping!

Uw eigen villa bouwen? Bekijk dan eens villa Koninginnenpage te Barneveld via onze website of andere gerealiseerde villa's voor meer inspiratie.

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

Al onze villatypes hebben een bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates!