Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villatype Lindepijlstaart

Een stijlvol, statig en modern herenhuis! De strakke gestukadoorde buitengevels, donkere kozijnen, en vlakke dakpannen zorgen voor stoere uitstraling.

Omschrijving villatype Lindepijlstaart

Het is statig wonen in dit riant, modern vormgegeven herenhuis! De combinatie van strakke gestuukte witte gevels met de zwarte kozijnen maakt het tot een stijlvol geheel. De vlakke dakpannen maken de villa helemaal af. De lange ramen garanderen veel daglicht in de woonvertrekken en de openslaande tuindeuren en Franse balkons verbinden binnen met buiten. Op de begane grond is eenvoudig een kantoor of speelkamer voor de kinderen te realiseren. De verdieping beschikt standaard over vier slaapkamer, als optie is er een drie slaapkamer variant, waarbij de hoofdslaapkamer een eigen inloopkast heeft.

Bekijk dit villatype op onze website: Villatype Lindepijlstaart

Afmetingen

Inhoud: 777 m3
Opp. begane grond: 97 m2
Opp. verdieping: 97 m2

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

 

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op InstagramFacebookLinkedIn en Pinterest voor meer inspiratie en updates!