Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villa Nachtpauwoog te Bodegraven

Een riante, statige villa met eigen kenmerken. Deze villa te Bodegraven is gebaseerd op villatype Nachtpauwoog van Architectuurwonen.

Omschrijving villa Nachtpauwoog te Bodegraven

De kracht van villa Nachtpauwoog is het riante bouwvolume. Doordat het een hoge woning is, of ook wel een herenhuis, is er op de verdieping bijna net zo veel ruimte als op de begane grond. Deze opdrachtgevers hebben gekozen voor donkerrood metselwerk en een prachtige marmeren lijst bij de voordeur. Hierdoor is een unieke, naar wens ontworpen villa gebouwd!

Bekijk deze villa ook via onze website: Villa Nachtpauwoog te Bodegraven

Afmetingen

Inhoud: 952 m3
Opp. begane grond: 110 m2
Opp. verdieping: 89 m2

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates!