Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Rietgedekte villa bouwen

Bij Architectuurwonen inzicht in de kosten en voordelen

De voordelen en kosten van een rietgedekte villa bouwen

Er zijn een aantal voordelen van het bouwen van een rietgedekte villa. Zo is riet een duurzame en mileubewuste optie en biedt riet een uitstekende isolatie. 

Als het gaat om de kosten zijn er een aantal kostensoorten om rekening mee te houden; materiaalkosten, arbeidskosten en onderhoudskosten. Het is lastig om een precieze prijs te bepalen voor een villa met een rieten dak, maar de kosten kunnen variëren van € 500.000 tot € 2.000.000 of zelfs meer. 

Meer lezen? Dat kan in ons blog; Rietgedekte villa bouwen: Ontdek de kosten en voordelen

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

Al onze villatypes hebben een bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates!