Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Bouwvergunningen

De soorten vergunningen en de begeleiding van Architectuurwonen tijdens de aanvraag.

Welke bouwvergunningen zijn er?

Er zijn er een heel aantal en hebben allemaal betrekking op een verschillend onderdeel van de bouw. De belangrijkste vergunning die u nodig heeft bij de bouw van een woning is de omgevingsvergunning, ook wel de bouwvergunning. De vergunning wordt aangevraag in en verleend door de gemeente waar je het huis wilt gaan bouwen. In deze vergunningen moeten een heel aantal zaken meegenomen worden zoals de bouwconstructies, bestemmingsplannen en de impact op het milieu.

Weten welke soorten vergunningen nog meer nodig kunnen zijn? Lees dan ons blog; Bouwvergunningen: de soorten en ons begeleidingsproces. In dit blog vertellen we ook meer over het bouwproces met Architectuurwonen. Bij ons hoeft u de vergunningsaanvraag niet zelf te doen, deze regelen wij voor u! Net als veel andere zaken bij het bouwen van uw eigen huis. 

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is!

Al onze villatypes hebben een bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie! Precies weten wat uw kosten gaan worden bij het bouwen van uw villa? Maak dan een vrijblijvende, eerste afspraak bij ons op kantoor. Wij kunnen hierbij al uw wensen inventariseren en een speciale budgettering maken gericht op deze wensen, hierbij rekening houdend met de kavel die u al gekocht heeft, of wilt kopen.

Meer informatie

Alles lezen over een villa bouwen? Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates!