Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villatype Groot Koolwitje (Riet en Pan)

Deze ruime villa, in de stijl van een woonboerderij, wordt gekenmerkt door gekeimde cq gestuukte gevels, een wolfsdak en gepotdekselde, zwarte geveldelen.

Omschrijving villatype Groot Koolwitje

Het villatype Groot Koolwitje is een riante villa in landelijke stijl. Het wordt gekenmerkt door de rieten dakbedekking, de witte gevels en de toepassing van gepotdekselde zwarte geveldelen. Het zadeldak met wolfseinden is ook een greep uit de bouwstijl van de boerderijen van weleer. De villa heeft een ruime entree, een woonkeuken over de gehele diepte van de woning en een lichte woonkamer. Er zijn vier slaapkamers op de verdieping, waarvan de hoofdslaapkamer een eigen inloopkast heeft. Villa Groot Koolwitje is er ook als villatype met pannendak. Een andere uitstraling met dezelfde 'Gooische' invloeden.

Bekijk dit villatype op onze website: Groot Koolwitje RIET | Groot Koolwitje PAN 

Afmetingen

Inhoud: 778 m3
Opp. begane grond: 107 m2
Opp. verdieping: 107 m2

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op InstagramFacebookLinkedIn en Pinterest voor meer inspiratie en updates!