Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Rietgedekte Villa Boswitje

Een romantisch ontworpen woning met een invloeden van een Gooise villa. Deze villa te Meijel is gebaseerd op villatype Boswitje van Architectuurwonen.

Omschrijving Villa Boswitje te Meijel

Villa Boswitje is een gewild villatype met speelse verspringingen in de kap. De villa heeft een mooi contrast tussen de wit gesaust gevels, het zwarte potdekselwerk en de rieten kap. Deze villa te Meijel heeft daarbij een grote aanbouw in dezelfde stijl als de villa voor nog meer ruimte en een overkapping aan de achterzijde zodat er genoten kan worden van het buitenleven. Aan de binnenzijde heeft deze villa verrassend veel ruimte voor onder andere 4 slaapkamers!

Uw eigen villa bouwen? Bekijk dan eens villa Boswitje te Meijel via onze website of andere gerealiseerde villa's voor meer inspiratie.

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates!