Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Rietgedekte villa Nachtpauwoog te Apeldoorn

Moderne villa met contrasterend kleurgebruik. Deze villa te Apeldoorn is gebaseerd op Villatype Nachtpauwoog van Architectuurwonen

Omschrijving Villa Nachtpauwoog te Apeldoorn

Kenmerkend voor deze villa is het contrast tussen het rieten dak, de wit gestucte gevel en de zwarte gepotdekselde geveldelen. Doordat deze villa twee volledige verdiepingen heeft, was er op de begane grond ruimte voor een royale woonkamer, keuken en werkkamer en zijn er op de verdieping vier slaapkamers gesitueerd!

Bekijk deze villa ook via onze website: Villa Nachtpauwoog te Apeldoorn

Afmetingen

Inhoud: 990 m3
Opp. begane grond: 100 m2
Opp. verdieping: 95 m2

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op InstagramPinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates!