Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villatype Atalanta (Plus)

Schitterende, rietgedekte villa met moderne uitstraling.

Omschrijving villatype Atalanta (Plus)

De prachtige entree van deze villa 'Atalanta' valt meteen op. Aan deze gevelzijde heeft onze architect gekozen voor een gepotdekselde zwarte gevel, dit in combinatie met de wit gekeimde gevels aan voor en achterzijde zorgt voor een moderne uitstraling. De rietgedekte kap en zwarte kozijnen versterken deze moderne uitstraling en maken deze villa tot een prachtig geheel. De ruimte binnen zal u verbazen, op de begane grond bevindt zich een zeer ruimte woonkamer én woonkeuken. Boven bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met seperaat toilet. De zolder zorgt voor extra opbergruimte, maar ook hier kunnen slaapkamers gesitueerd worden. 

Villa Atalanta is er ook als uitbereiding: Villa Atalanta Plus. Deze villa biedt alleen net even meer ruimte op zowel de begane grond als op de verdieping.

Bekijk deze villatypes ook op onze website: Villa Atalanta | Villa Atalanta Plus

Afmetingen villa Atalanta

Inhoud 767 m3
Opp. Begane grond 95 m2
Opp. Verdieping 95 m2

Afmetingen villa Atalanta plus

Inhoud 855 m3
Opp. Begane grond 109 m2
Opp. Verdieping 109 m2

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op InstagramPinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates!