Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villa Boswitje te Apeldoorn

Prachtige villa in een bosrijke omgeving. Deze villa te Apeldoorn is gebaseerd op Villatype Boswitje van Architectuurwonen

Omschrijving villa Boswitje te Apeldoorn

Kenmerkend aan dit villatype zijn de verspringingen in de kap doordat aan de voor- en achterzijde de gevel ook verspringt. Zo is er ook aan de voor en achterzijde een grote raampartij geplaatst voor veel lichtinval en meer ruimte! Op de verdieping is plaats voor maar liefst 4 slaapkamers en op zolder kan de ruimte ook benut worden als slaapkamer!

Bekijk deze villa ook via onze website: Villa Boswitje te Apeldoorn

Afmetingen

Inhoud: 881 m3
Opp. begane grond: 124 m2
Opp. verdieping: 84 m2

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates!