Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villatype Tandvlinder

Een villa die zich ontleent aan de Engelse (dorps)woningen. Door het toepassen van eigentijdse stijlelementen is er een moderne villa ontstaan.

Omschrijving villatype Tandvlinder

Een strakke, moderne villa met stijlkenmerken die zijn ontleend aan de welbekende Engelse bouwstijl. De schoorstenen lopen rechtstreeks door vanuit de voor- en achtergevel. De karakteristieke zinken deklijsten zijn behouden. Een contrasterende kleurcombinatie van de gevels en de kozijnen, samen met de vlakke dakpannen, geven een moderne uitstraling aan de villa. De begane grond is ruimtelijk ingedeeld en kent verschillende indelingsmogelijkheden. De verdieping herbergt twee standaard slaapkamer, een hoofdslaapkamer met inloopkast en een separate wc en badkamer. De zolder is toegankelijk via een vaste trap.

Bekijk dit villatype op onze website: Villatype Tandvlinder.

Afmetingen

Inhoud: 668 m3
Opp. begane grond: 87 m2
Opp. verdieping: 87 m2

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op InstagramFacebookLinkedIn en Pinterest voor meer inspiratie en updates!