Rietgedekte villa Koninginnenpage

In Soestdijk is deze luxe landelijke vrijstaande villa, Koninginnenpage gebouwd. Symetrisch, stijlvol, wit uitgevoerd en voorzien van een rieten kap.

Villatype Koninginnenpage 

Deze schitterende rietgedekte villa is gelegen te Soestdijk en wordt ook wel het type "Koninginnenpage" genoemd.  Deze eigentijdse rietgedekte villa is zo ontworpen, dat de woonfuncties naast elkaar liggen en contact met de voor- en achtertuin hebben. Ondanks de moderne uitstraling, blijft het karakter van de villa bewaard. Deze villa kan terecht tijdloos en karakteristiek genoemd worden.

Uitstraling

Deze villa heeft aan de voor- en achtergevel een fraai aanzicht. Aan de voorzijde zijn twee dakkapellen geplaatst naast het zadeldak. Deze zijn allen voorzien van zwart potdekselwerk. Aan de achtergevel is één langwerpig dakkapel geplaatst. De antracietkleurige luiken in combinatie met de witte gevels geven een hele mooie combinatie. Het antracieten trasraam maakt samen met de vergrijsde rieten kap en de twee witte schoorstenen het plaatje compleet. Het zwarte potdekselwerk komt overigens mooi terug bij de schuur.

Indeling 

De woonkamer met sfeerhaard is tuingericht en door middel van zogenoemde “Taats” deuren gescheiden van de zeer ruime woonkeuken. Hier zijn de keukenkasten geplaatst tegen éen wand en het keukeneiland is in het midden geplaatst, hierdoor is er ruimte genoeg voor de acht persoons eettafel. Op de begane grond is tevens ook nog een tv/speelkamer gesitueerd en over de gehele benedenverdieping ligt een prachtige parketvloer. Op de 1e verdieping zijn vier ruime slaapkamers en een badkamer met separate toilet gesitueerd. Kortom een landhuis met ontzettend veel leefgenot.

3D animatie

Voor meer informatie kijk op onze website.

Social media

Wekelijks plaatsen wij berichten op de facebookpagina.