Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villatype Koninginnenpage

Deze prachtige rietgedekte villa is symmetrisch ontworpen. Hierdoor staan alle ruimtes in contact met elkaar. Echt een eigentijdse woonboerderij.

Omschrijving villatype Koninginnenpage

De villa Koninginnenpage is een karakteristieke rietgedekte villa met een eigentijdse uitstraling. Ondanks de moderne elementen blijft het karakter van de woonboerderij bewaard. De villa is zo ontworpen dat alle woonfuncties naast elkaar liggen en contact hebben met de voor- en achtertuin. Hierdoor is het een zeer open en sfeervolle woning geworden. Door de raamluiken, het donkere trasraam in combinatie met de witte gevels en de twee schoorstenen maakt het geheel tot een zeer fraai ontworpen villa.

Bekijk dit villatype op onze website: Villatype Koninginnenpage

Afmetingen

Inhoud: 863 m3
Opp. begane grond: 120 m2
Opp. verdieping: 120 m2

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

 

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op InstagramFacebookLinkedIn en Pinterest voor meer inspiratie en updates!