Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villatype Monarch

Getypeerd door strakke lijnen en veelal met grote glaspartijen. De moderne villa is strak, maar heeft tegelijk een gezellige en warme uitstraling.

Omschrijving villatype Monarch

Monarch, dat is een spel met volumes en moderne vormgeving. Er is een prachtige combinatie gemaakt van eikenhout en stucwerk. Het rechthoekige karakter van de villa is een echte eyecatcher. Het platte dak biedt veel voordelen qua ruimte én het levert optimaal ruimtegebruik op, zowel in de hoogte als in de breedte.

Bekijk dit villatype op onze website: Villatype Monarch

Afmetingen

Inhoud: 702 m3
Opp. begane grond: 107 m2
Opp. verdieping: 107 m2

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

 

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op InstagramFacebook, LinkedIn en Pinterest voor meer inspiratie en updates!