Herenhuis type Lindepijlstaart

In Zwolle is deze moderne villa, type Lindepijlstaart gerealiseerd. Stijlvol, witgestukt, hoge ramen, franse balkons, een riante villa.

Omschrijving

Deze moderne villa, “type Lindepijlstaart” is gelegen in Zwolle. Kenmerkend aan dit stijlvolle herenhuis zijn de wit gestucte gevels met een antracietkleurige plint langs de onderzijde, alsmede de langwerpige ramen aan de voor-, achter- en zijgevel met zwarte kozijnen. De hoge ramen aan de voorzijde van de woning voorzien van een frans balkon zorgen voor een luxe uitstraling. Tevens geven deze ramen veel licht in de slaapkamers waardoor er echt een contact met buiten ontstaat. Deze details samen met de imposante entree vormt deze villa tot een prachtig geheel.


Indeling

De bijkeuken is opgetrokken uit zwart potdekselwerk en brengt u naar de garage. Aan de achterzijde van de bijkeuken/garage is een prachtige veranda gebouwd waar u heerlijk kunt genieten van de prachtig, onder architectuur aangelegde tuin. Het hoofd- en bijgebouw zijn beide voorzien van vlakke dakpannen en heeft u de zonnepanelen al gezien? Deze vallen bijna niet op in het zwarte geheel.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website

Ook kunt u ons volgen op facebook