Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Herenhuis type Lindepijlstaart

In Zwolle is deze moderne villa, type Lindepijlstaart gerealiseerd. Stijlvol, witgestukt, hoge ramen, franse balkons, een riante villa.

Omschrijving villa Lindepijlstaart te Zwolle

Deze moderne villa, “type Lindepijlstaart” is gelegen in Zwolle. Kenmerkend aan dit stijlvolle herenhuis zijn de wit gestucte gevels met een antracietkleurige plint langs de onderzijde, alsmede de langwerpige ramen aan de voor-, achter- en zijgevel met zwarte kozijnen. De hoge ramen aan de voorzijde van de woning voorzien van een frans balkon zorgen voor een luxe uitstraling. Tevens geven deze ramen veel licht in de slaapkamers waardoor er echt een contact met buiten ontstaat. Deze details samen met de imposante entree vormt deze villa tot een prachtig geheel.

De bijkeuken is opgetrokken uit zwart potdekselwerk en brengt u naar de garage. Aan de achterzijde van de bijkeuken/garage is een prachtige veranda gebouwd waar u heerlijk kunt genieten van de prachtig, onder architectuur aangelegde tuin. Het hoofd- en bijgebouw zijn beide voorzien van vlakke dakpannen en heeft u de zonnepanelen al gezien? Deze vallen bijna niet op in het zwarte geheel.

Bekijk deze villa op onze website: Villa Lindepijlstaart te Zwolle

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar villa bouwen onder architectuur!

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op InstagramPinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates!