Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villatype Icarusblauwtje

Een typisch huis in de stijl van de jaren '30. Rijke detaillering, karakter en relatief veel ruimte.

Omschrijving villatype Icarusblauwtje

De bouwstijl van deze villa met karakter grijpt terug naar de klassieke jaren ’30 woningen. Door de rijke detaillering is de villa een lust voor het oog. Let bijvoorbeeld op de unieke vormgeving van de raamkozijnen, de rollagen in de voorgevel en achtergevel, een prominente schoorsteen en een grote overstek bij de dakgoten. Voor de begane grond kan er voor een open indeling worden gekozen, maar de woonkamer en keuken kunnen ook worden gescheiden door twee schuifdeuren. Op de verdieping kunnen vier slaapkamers gerealiseerd worden. Tevens beschikt de verdieping altijd over een separate wc en badkamer.

Bekijk dit villatype ook op onze website: Villatype Icarusblauwtje

Afmetingen

Inhoud: 760 m3
Opp. begane grond: 104 m2
Opp. verdieping: 104 m2

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

 

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op InstagramFacebookLinkedIn en Pinterest voor meer inspiratie en updates!