Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villa Boswitje te Schoonhoven

Een prachtige villa in Gooische stijl, dat is ons villatype Boswitje.

Omschrijving Villa Boswitje te Schoonhoven

De combinatie van materialen zorgt dat de woning van zichzelf karakter heeft. In de ramen zijn alleen horizontale roeden geplaatst voor een rustig lijnen patroon. De aangebouwde garage en overkapping geven meer ruimte voor opslag en ontspanning, maar ook voor een aantal zonnepanelen. Op de 1e verdieping zijn 4 slaapkamers gesitueerd waarvan de masterbedroom beschikt over een inloopkast.

Uw eigen villa bouwen? Bekijk dan eens villa Boswitje te Schoonhoven via onze website of andere gerealiseerde villa's voor meer inspiratie.

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

Al onze villatypes hebben een bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates!