Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villatype Nachtpauwoog met rieten dak

Een riante statige woning met moderne invloeden. De kracht van deze woning zit hem in een riant bouwvolume.

Omschrijving villatype Nachtpauwoog rietgedekt

Deze villa is een variatie op villatype Nachtpauwoog met pannendak. De wit gekeimde gevels, de gepotdekselde geveldelen en het rieten dak geven deze villa een moderne uitstraling. Aan deze villa zijn verschillende opties toe te voegen zoals een aangebouwde garage, een houten veranda of een prefab sierschoorsteen met harsteen look schoorsteenplaat. 

Uw ruimtelijke wensen voor de verdieping worden geheel vervuld. Door de recht opgetrokken muren is er geen verval van binnenruimte en zijn er vier zeer ruime slaapkamers, separate wc en badkamer gerealiseerd. De zolderruimte kan tevens als volwaardige verdieping worden gezien. 

Bekijk dit villatype op onze website: Villatype Nachtpauwoog met rieten dak

Afmetingen

Inhoud: 998 m3
Opp. begane grond: 121 m2
Opp. verdieping: 121 m2

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen een unieke woning is!  Een cataloguswoning bouwen maar dan anders. Betaalbaar bouwen onder architectuur!

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op InstagramPinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates!