Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villa Kolibrie naar wens

Ons villatype Kolibrie door de opdrachtgevers aangepast naar wens.

Villa Kolibrie bouwen naar wens

Deze impressie is gemaakt van een villa Kolibrie die wij gebouwd hebben in Utrecht. Er zijn aanpassingen gedaan aan het 'basisontwerp' van villa Kolibrie waardoor deze prachtige villa naar wens is ontstaan! Aan de voorzijde is gekozen voor een topgevel en rondom de verdieping zijn verticale geveldelen aangebracht. Voor de gevelsteen is gekozen voor een rood genuanceerde steen en de combinatie met de kozijnen in grijstint maakt het heel modern! Aan de achterzijde is een serre aangebouwd waardoor er nóg meer ruimte is ontstaan op de begane grond en heel veel ruimte!

Bekijk het villatype via onze website: Villa Kolibrie

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Uw eigen villa bouwen? Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates!