Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villatype Apollo

Een schuurwoning met krachtige uitstraling door de verschillende accenten en verhoudingen.

Omschrijving villatype Apollo

Dit type kenmerkt zich door zijn langwerpige volume en opvallend accenten aan beide zijgevels. Het rieten dak is door zijn verhoudingen de meest bepalende ‘gevel’ van de schuurwoning en dankzij de overstekken geeft het een krachtige uitstraling. De begane grond heeft een grote woonkeuken en zitkamer met riant uitzicht op de tuin en het omliggende landschap. Vanuit de entree heeft u toegang tot de verdieping met vier ruime slaapkamers en een badkamer.

Bekijk dit villatype op onze website: Villatype Apollo

Afmetingen

Inhoud: 721 m3
Opp. begane grond: 113 m2
Opp. verdieping: 113 m2

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

 

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op InstagramPinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates!