Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villatype Nachtpauwoog met pannendak

Deze riante, statige woning ontleent zijn stijlkenmerken aan de klassieke stijlen van weleer. De kracht van deze woning zit hem in een het grote bouwvolume.

Omschrijving villatype Nachtpauwoog

Voor degene die opzoek zijn naar ruimte, dan is deze villa met de stijlkenmerken van weleer de ideale woning. Met de uitstraling van een klassieke ‘patriciërswoning’ heeft de villa veel potentie. Zowel van buiten als van binnen zijn verschillende opties al standaard uitgewerkt. Zo kan de voorgevel worden uitgevoerd met een topgevel en kan de begane grond open dan wel gesloten worden uitgevoerd. Uw ruimtelijke wensen voor de verdieping worden geheel vervuld. Door de recht opgetrokken muren is er geen verval van binnenruimte en zijn er vier zeer ruime slaapkamers, separate wc en badkamer gerealiseerd. De zolderruimte kan tevens als volwaardige verdieping worden gezien. Dit villatype is er ook als optie met wit gekeimde gevels en rieten dak.

Bekijk dit villatype op onze website: Villatype Nachtpauwoog met pannendak

Afmetingen

Inhoud: 952 m3
Opp. begane grond: 118 m2
Opp. verdieping: 118 m2

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

 

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op InstagramFacebook, LinkedIn en Pinterest voor meer inspiratie en updates!