Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villa Groot Koolwitje te Blaricummeent

Een riante woning in 'Gooise' stijl. Deze villa te blaricummeent is gebaseerd op villatype Groot Koolwitje van Architectuurwonen.

Omschrijving Villa Groot Koolwitje te Blaricummeent

Deze riante woning in een landelijke stijl wordt gekenmerkt door een rieten dakbedekking, wit gekeimde gevels en de toepassing van gepotdekselde zwarte geveldelen. Door dit contrasterend kleurgebruik is het een pittige frisse woning met licht ‘Gooise’ invloeden. Door de erker aan de zijkant en het terras aan de achterzijde ontstaat er contact met het buitenleven en meer ruimte om te genieten!

Bekijk deze villa ook via onze website: Villa Groot Koolwitje te Blaricummeent

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op InstagramPinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates!