Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villatype Vliervlinder

Moderne jaren '30 villa met opvallende entree!

Omschrijving villatype Vliervlinder

Opvallend aan deze villa is de riante entree aan de voorzijde. Een deel van de gevel is naar voren geplaatst en de daklijn omhooggetrokken waardoor er ook aan de binnenzijde van de villa veel ruimte ontstaat. Voeg hier een aantal grote raampartijen aan toe en de villa heeft niet alleen veel ruimte, maar ook veel lichtinval. 

In de basis is deze villa prachtig wit gekeimd met zwarte accenten. Maar de villa krijgt een geheel andere look met bijvoorbeeld een rode gevelsteen en andere pannen! Dit is geheel naar wens aan te passen. 

Bekijk dit villatype op onze website: Villatype Vliervlinder

Afmetingen

Inhoud: 804 m3
Opp. begane grond: 98 m2
Opp. verdieping: 98 m2

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op InstagramPinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates!