Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villa: modern & klassiek

Een klassiek vormgegeven stadsvilla te Rotterdam, maar met moderne invloeden en veel oog voor detail.

Omschrijving Stadsvilla te Rotterdam

Deze stadsvilla te Rotterdam heeft de uitstraling van een klassiek jaren ’30 herenhuis, maar dan met moderne stijlelementen. De villa heeft een aantal niet alledaagse kenmerken, waarbij met name het raamwerk in het oog springt. De ramen hebben spijlen die asymmetrisch zijn geplaatst en de raamkozijnen zijn met een loodrand omtrokken. Dit in combinatie met de platte gevelstenen, donkere voeg en de vlakke dakpannen geven de villa die moderne uitstraling.

De moderne invloeden zijn duidelijk doorgetrokken in het interieur, doordat de bewoners gekozen hebben voor een gietvloer, strakke witte wanden en eigentijdse meubelen. De ontvangsthal, met een enorme vide, wordt gesierd door een bijpassende kroonluchter.

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.