array(1) { ["path"]=> string(31) "www.bouwbedrijf-lichtenberg.nl/" }
Partner

Lichtenberg Bouwbedrijf

Uw huis bouwen onder architectuur van droom naar daad. Van een lege kavel naar een onder architectuur gebouwd droomhuis.

Villa: modern & klassiek

Een klassiek vormgegeven stadsvilla, maar met moderne invloeden en veel oog voor detail.

Omschrijving van de villa

Deze stadsvilla te Rotterdam heeft de uitstraling van een klassiek jaren ’30 herenhuis, maar dan met moderne stijlelementen. De villa heeft een aantal niet alledaagse kenmerken, waarbij met name het raamwerk in het oog springt. De ramen hebben spijlen die asymmetrisch zijn geplaatst en de raamkozijnen zijn met een loodrand omtrokken. Dit in combinatie met de platte gevelstenen, donkere voeg en de vlakke dakpannen geven de villa die moderne uitstraling.

De moderne invloeden zijn duidelijk doorgetrokken in het interieur, doordat de bewoners gekozen hebben voor een gietvloer, strakke witte wanden en eigentijdse meubelen. De ontvangsthal, met een enorme vide, wordt gesierd door een bijpassende kroonluchter.

Over ons

Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail. In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar Bouwbedrijf Lichtenberg garant voor staat is de realisatie van uw droomhuis in goede handen. Doordat elke woning op maat wordt ontworpen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, vragen wij u om contact met ons op te nemen als u vragen over één van onze villa’s heeft.  

Meer lezen over
'Villa: modern & klassiek'?

meer van deze professional

Luxe rietgedekte villa

Op een royale kavel is deze villa gerealiseerd met een ...

Villa te Zeist

Lanen met hoge dennen in een buurt aan de rand van het ...

Klassiek herenhuis

Een klassiek vormgegeven herenhuis, met een verrassend ...

Toon alle 27 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.