Profielfoto van Veldheer Haarden

Veldheer Haarden

Dorpsstraat 39, 6999 AB Hummelo

Over ons

VELDHEER - Handmade in Hummelo Stoere en robuuste houtkachels

Handmade in Hummelo

In onze ambachtelijke smederij in Hummelo in de Achterhoek hebben we een stoere en robuuste kachel ontworpen: de VELDHEER.

Een kachel is vaak het middelpunt van veel mooie momenten thuis. De Veldheer is dan ook een blikvanger in uw interieur. Niet door toeters en bellen, maar door een strakke afwerking en een hoogwaardige uitstraling.

De Veldheer laat zich het best omschrijven als een degelijk, robuust en perfect afgewerkte no-nonsense kachel. Alle lasnaden zijn vlak of onder een radius geslepen waardoor een strakke afwerking ontstaat. Wij produceren 5 modellen die gewoon Veldheer 1 t/m 5 genoemd worden. Daarnaast is het mogelijk om io diverse specials te maken. Zoals bijvoorbeeld een doorkijk kachel of een hanghaard.

Naast het bijzondere en tijdloze design behoort de Veldheer tot de milieuvriendelijkste op de markt. En daar zijn wij tots op!

Kortom, ga de Veldheer bekijken en beleef dit stuk vakwerk. 

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.stichting-nhk.nl ?

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.veldheerhaarden.nl.   

                                                                  Veldheer logo  

Dealers

laatst toegevoegd

Firma Jos Meijer

Houtkacheldirect

Kusk Haarden & Kachels (Vestiging Doorn)

Kusk Haarden & Kachels (vestiging Barneveld)

Schippers Haarden en Schouwen

Ontdek de 9 dealers