Profielfoto van Alphen Openhaarden en Kachels

Alphen Openhaarden en Kachels

Hillegondastraat 17A, 3051 PA Rotterdam
maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Drie generaties vakmanschap met als specialiteit alle vormen van sfeerverwarming!

Van Alphen Openhaarden is een echt familiebedrijf met als specialiteit alle vormen van sfeerverwarming. Denk hierbij aan gashaarden, openhaarden, kachels, buitenhaarden en elektrische haarden. Ook voor onderhoud en rookkanalen bent u hier aan het juiste adres. In de showroom verkopen wij ook accessoires zoals haardstellen en onderhoudsartikelen. Het bedrijf wordt gerund door de broers Mark en Robert van Alphen.

Bij Van Alphen Openhaarden staat de wens van de klant centraal. De verkoop in de showroom gebeurt door onszelf. Het een op een contact met de klant vinden wij erg belangrijk en dankzij de in verschillende generaties opgedane vakkennis, kan iedere klant rekenen op een eerlijk en betrouwbaar advies. Ook de plaatsing verzorgen wij zelf. Hierbij staat de liefde voor het vak en een jarenlange ervaring garant voor een zorgvuldige en correcte afhandeling.

Ons motto is "in ieder huis past een haard". Ruim 80% van de haarden die wij verkopen en bouwen is maatwerk. Wij staan open voor de ideeën van onze klanten en denken graag mee met ingewikkelde vraagstukken zodoende de meest geschikte en passende haard te realiseren.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Klik HIER voor meer informatie. 

 Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.vanalphenopenhaarden.nlAangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Aduro - Barbas - Bellfires - Dielle - Dik Geurts - Dimplex - DRU - Element4 - Faber - HAVÉ Verwarming - ISODUCT - JAcobus - Kalfire - Planika - Rookgasventilator.nl - Spartherm - Trimline Fires - Wanders fires & stoves - Wiking - 
Bekijk de artikelen van deze 19 merken