Profielfoto van Succeshaard

Succeshaard

Kaldenkerkerweg 105, 5932 DA Tegelen
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Op afspraak
zondag
Gesloten

Over ons

Hét centrum voor sfeerhaarden in Tegelen!

Wij zijn Succeshaard, centrum voor Sfeerhaarden te Tegelen. 

Ik wil me graag even aan u voorstellen,

Ik ben Marc Beerkens (56 jaar) en heb vanaf mijn 15de bij Kalfire in Belfeld gewerkt. Toen Kalfire aangaf te willen stoppen met de verkoop aan particulieren en mij vroeg of ik HOT (Haarden Outlet Tegelen), een onderdeel van Kalfire en het dealerschap voor particulieren voor dit rayon wilde overnemen, heb ik dit met beide handen aangenomen. 

Nu kunt u bij ons in de showroom 11 complete inbouw-opstellingen bewonderen. We hebben zowel hout als gas gestookt. Bij deze opstellingen kunt u zien hoe men de ombouw voorziet van verschillende mogelijkheden om de convectie te realiseren. Tevens zijn er verschillende vrijstaande hout- en gaskachels te bewonderen.

U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom om van de sfeer te proeven die in de toekomst ook bij u thuis kan worden gecreëerd .

Een bezoek voor een vrijblijvende offerte bij u thuis is ook mogelijk.

Succeshaard is gespecialiseerd in: 
- Natuursteen schouwen
- Inbouw gashaarden
- Inbouw houthaarden
- Losse gashaarden
- Losse houthaarden
- Inzet haarden hout/gas (ook in bestaande haarden)

Stichting NHK
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.

Klik HIER voor meer informatie. 

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.succeshaard.nl


Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Altech - Charlton & Jenrick - DRU - Element4 - Faber - Fair Fires - Heatconnect - Hergom - JAcobus - Kalfire - Nestor Martin - Nordpeis - Trimline Fires - 
Bekijk de artikelen van deze 13 merken