string(1) "b"
Profielfoto van Open Haarden Centrum B.V.

Open Haarden Centrum B.V.

Oosthavenkade 73, 3134 NX Vlaardingen
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Haal de gezellige warmte van een haard of kachel in huis! Vier verdiepingen showroom met meer dan 100 opstellingen in het mooie Vlaardingen.

Het Open-Haarden Centrum Vlaardingen, welke is gevestigd in een riant historisch pand aan de Oosthavenkade 73 is uniek voor Nederland.

Bij ons vindt u een groots assortiment uit binnen- en buitenland van klassiek tot modern opgesteld, verdeeld over vier etages. Een wandeling tussen de vele complete en vaak brandende opstellingen zal u niet alleen verbazen, maar zeker ook tot een keuze verleiden. Alle soorten brandstof en aansluitmogelijkheden zullen de mogelijkheid scheppen om ook bij u thuis voor een sfeervolle creatie te zorgen. Plan een adviesgesprek in voor een uitgebreid en deskundig advies op maat. 

Merken die wij o.a. verkopen
Altech - Barbas - Charlton & Jenrick - ConturaDimplex - Dovre - DruFaber - Focus - France Artisanat (schouwen) - Easy haardenElement4HEAT - JotulKalfireMorsoNordpeis - Salamander - Scan - Schiedel  (rookkannalen) - Trimline Fires - Wanders - Xaralyn. 

De nodige informatie zal hieraan vooraf gaan eventueel gevolgd door een bezoek bij u thuis, waarop een offerte en waar nodig, een tekening volgt. Plaatsing, service en begeleiding heeft het Open-Haarden Centrum volledig onder eigen beheer!

Vanaf heden is ook onze outlet afdeling geopend. Hier vindt u allerlei veelal nieuwe en soms gebruikte schouwen, haarden, kachels en accessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Tevens kunt u bij ons genieten van het mooiste tropische zeeaqarium van Nederland.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.stichting-nhk.nl.


Profires - Professionals in vuur 

Profires partners zijn gespecialiseerd in het realiseren van sfeerverwarming, zoals openhaarden, kachels en schouwen. Interesseert u zich in een houtkachel, openhaard of inbouw haard op gas? Onze samenwerkende partners adviseren u graag.

Voor meer informatie en inspiratie, kunt u ook de showrooms en websites van onze Profires leden bezoeken. Neem gerust contact op met een partner bij u in de regio. Zie voor meer informatie: www.profires.nl.

Bezoek ook eens onze website: www.openhaardencentrum.nl

Aangesloten bij