Profielfoto van Open Haarden Centrum B.V.

Open Haarden Centrum B.V.

Oosthavenkade 73, 3134 NX Vlaardingen

Over ons

Haal de gezellige warmte van een haard of kachel in huis! Vier verdiepingen showroom met meer dan 100 opstellingen in het mooie Vlaardingen.

Het Open-Haarden Centrum Vlaardingen, welke is gevestigd in een riant historisch pand aan de Oosthavenkade 73 is uniek voor Nederland.

Bij ons vindt u een groots assortiment uit binnen- en buitenland van klassiek tot modern opgesteld, verdeeld over vier etages. Een wandeling tussen de vele complete en vaak brandende opstellingen zal u niet alleen verbazen, maar zeker ook tot een keuze verleiden. Alle soorten brandstof en aansluitmogelijkheden zullen de mogelijkheid scheppen om ook bij u thuis voor een sfeervolle creatie te zorgen.

De nodige informatie zal hieraan vooraf gaan eventueel gevolgd door een bezoek bij u thuis, waarop een offerte en waar nodig, een tekening volgt. Plaatsing, service en begeleiding heeft het Open-Haarden Centrum volledig onder eigen beheer!

Vanaf heden is ook onze outlet afdeling geopend. Hier vindt u allerlei veelal nieuwe en soms gebruikte schouwen, haarden, kachels en accessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Tevens kunt u bij ons genieten van het mooiste tropische zeeaqarium van Nederland.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.stichting-nhk.nl. 


Profires - Professionals in vuur 

Profires partners zijn gespecialiseerd in het realiseren van sfeerverwarming, zoals openhaarden, kachels en schouwen. Interesseert u zich in een houtkachel, openhaard of inbouw haard op gas? Onze samenwerkende partners adviseren u graag.

Voor meer informatie en inspiratie, kunt u ook de showrooms en websites van onze Profires leden bezoeken. Neem gerust contact op met een partner bij u in de regio. Zie voor meer informatie: www.profires.nl.

Openingstijden:

Maandag en dinsdag gesloten. 
Woensdag t/m vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur

Ook op afspraak mogelijk op de maandag en dinsdag. 

Bezoek ook eens onze website: www.openhaardencentrum.nl

Aangesloten bij