string(1) "b"
Profielfoto van Match vuur & Interieur

Match vuur & Interieur

Heumenseweg 1, 6603 CW Wijchen
maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
12:00 - 18:00
vrijdag
12:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

De kwaliteit van Match is te danken aan de unieke samenwerking tussen haar exclusieve partners. Samen creëren wij een warme totaalbeleving van uw interieur.

Ieder interieur is anders en heeft een eigen sfeer. Match vuur & Interieur zoekt samen met de klant naar een warme totaalbeleving die naadloos aansluit bij het interieur. Hiervoor werken wij regelmatig samen met architecten en ingenieurs om tot een resultaat te komen waar sfeer en functionaliteit samenkomen.

Huub Reijnen
Bij een goed ontwerp is betrokkenheid en inlevingsvermogen van groot belang, bij de creatie maar ook bij de realisatie. Samen met onze specialisten zorgen wij voor een compleet geheel van advies tot creatie, van idee tot realisatie. Wensen van de klant worden optimaal doorgevoerd waarbij Match een adviserende rol speelt en ervoor zal waken dat projecten tot in detail nauwkeurig worden uitgevoerd.

Wij hechten veel waarde aan de relatie met onze klanten, leveranciers en partners. Ook nadat de interieurhaarden zijn geleverd wil Match haar serviceniveau hoog houden door goed bereikbaar te zijn en problemen direct op te lossen. Bekijk onze projecten of maak een afspraak voor een kijkje in onze showroom.

Openingstijden showroom

Maandag, dinsdag en woensdag 
Op afspraak

Donderdag en vrijdag
12:00 tot 18:00 UUR

Zaterdag
10:00 tot 17:00 UUR 

Meer informatie
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak bezoek ook onze website.

Aangesloten bij