Profielfoto van Match vuur & Interieur

Match vuur & Interieur

Heumenseweg 1, 6603 CW Wijchen
maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
12:00 - 18:00
vrijdag
12:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Merken

4

DRU

Ratio 8
6921 RW  Duiven

DRU staat al eeuwenlang garant voor top kwaliteit. DRU was dan ook één van de eerste Nederlandse bedrijven die het ISO 9000 kwaliteitscertificaat behaalde. Naast kwaliteit is de afgelopen decennia veel besteed aan vormgeving, bedienings- en installatiegemak. Vanuit deze achtergrond biedt DRU jou een unieke collectie aan.

Meer informatie

Heat

Oude Udenseweg 35
5405 PD  Uden

HEATCONNECT - Heatconnect biedt u het grootste aanbod maatvoeringen in houthaarden. Van moderne inbouwhaarden, vrijstaande modellen tot inzetcassettes. Met als unieke aanvulling de exclusieve haardmeubelen, speciaal ontworpen voor de BOX'R vrijstaande cassettes. Haarden worden enkel verkocht via onze dealeradressen. De accessoires en roosters zijn voor iedereen ( zowel installateur als particulier ) beschikbaar.

Meer informatie

Kalfire

Geloërveldweg 21
5951 DH  Belfeld

Kalfire is een Nederlandse producent van hoogwaardige gashaarden, houthaarden en sinds kort de eerste elektrische haard: de Kalfire E-one. Het familiebedrijf werd in 1981 in het Limburgse Belfeld opgericht.

Meer informatie

Trimline Fires

Laagerfseweg 27
3931 PC  Woudenberg

Trimline Fires haarden zijn modern en chic, bezitten hoogstaand technologisch vernuft en passen op nagenoeg iedere plek in jouw woning. Ze vormen het kloppende hart van menig huis. En daar zijn ze vandaag de dag erg trots op.

Meer informatie
Terug naar bedrijf