Profielfoto van Martijn de Wit Vloeren

Martijn de Wit Vloeren

Skoon 80, 1511 HV Oostzaan (Amsterdam)
maandag
Op afspraak
dinsdag
09:00 - 17:30
woensdag
09:00 - 17:30
donderdag
09:00 - 17:30
vrijdag
09:00 - 17:30
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Martijn de Wit Vloeren is in 1995 opgericht en heeft inmiddels een naam hoog te houden als het gaat om kwalitatieve vloeren.

Kennismaking:

Waarschijnlijk heeft u zich virtueel al een beeld kunnen vormen over ons bedrijf maar ook de kwaliteit van onze vloeren en de manier waarop wij werken. Toch stellen wij ons hier graag nog even aan u voor.

Assortiment:

Bij Martijn de Wit Vloeren staan wij vooral bekend om onze prachtige houten vloeren, echter is ons ruime aanbod en onze veelzijdigheid juist een van onze sterkste kanten. Zo verkopen wij bijna alle denkbare soorten vloerbedekking. Van linoleum tot tapijt, van tegels tot pvc maar bijvoorbeeld ook laminaat. 

Topkwaliteit:

Wij werken voor particulieren en bedrijven in binnen en buitenland. Iedere opdracht, groot of klein, is voor ons hele team weer een kans om zich te bewijzen. Daarom kunt u rekenen op topkwaliteit! Die kwaliteit ziet u terug in de materialen, in de manier waarop wij daarmee omgaan en ook in de service die u krijgt. Bovendien werken wij uitsluitend met speciaal geselecteerde parketteurs en stoffeerders. Goed opgeleide vaklieden die uw vloer met zorg voor u installeren.

Showrooms:

U kunt ons bezoeken in Amsterdam en in Schagen. In beide showrooms kunnen wij u goed adviseren over uw wensen. De prachtige toonzalen geven een goed beeld van de kwaliteit die u van ons kunt verwachten.

U vindt onze showroom in Amsterdam aan de ring A10 in het Piet Boon gebouw op de 2e verdieping, u navigeert hierbij naar Skoon 80, Oostzaan. In Schagen vindt u ons op industrieterrein de Witte Paal aan de doorgaande weg, u navigeert voor onze showroom in Schagen naar Witte Paal 323, Schagen. In beide filialen parkeert u gratis direct voor de deur!

In de showroom in Schagen is ook JOXAL Interieur gevestigd, specialist op het gebied van raambekleding en interieurdecoratie. JOXAL is creatief met interieuradviezen en kan voor u in combinatie met onze vloeren een totaalconcept verzorgen.

Merken

Verkoopt de volgende merken
Bekijk de artikelen van deze 4 merken