Profielfoto van Martijn de Wit Vloeren

Martijn de Wit Vloeren

Witte Paal 323, 1742 LD Schagen

Over ons

Martijn de Wit Vloeren is in 1995 opgericht en heeft inmiddels een naam hoog te houden als het gaat om kwalitatieve vloeren.

Kennismaking:

Waarschijnlijk heeft u zich virtueel al een beeld kunnen vormen over ons bedrijf maar ook de kwaliteit van onze vloeren en de manier waarop wij werken. Toch stellen wij ons hier graag nog even aan u voor.

Assortiment:

Bij Martijn de Wit Vloeren staan wij vooral bekend om onze prachtige houten vloeren, echter is ons ruime aanbod en onze veelzijdigheid juist een van onze sterkste kanten. Zo verkopen wij bijna alle denkbare soorten vloerbedekking. Van marmoleum tot tapijt, van vinyl tot pvc maar bijvoorbeeld ook laminaat. Wij verkopen enkel geen steenachtige vloeren.

Topkwaliteit:

Wij werken voor particulieren en bedrijven in binnen en buitenland. Iedere opdracht, groot of klein, is voor ons hele team weer een kans om zich te bewijzen. Daarom kunt u rekenen op topkwaliteit! Die kwaliteit ziet u terug in de materialen, in de manier waarop wij daarmee omgaan en ook in de service die u krijgt. Bovendien werken wij uitsluitend met speciaal geselecteerde parketteurs en stoffeerders. Goed opgeleide vaklieden die uw vloer met zorg voor u installeren.

Showrooms:

U kunt ons bezoeken in Amsterdam en in Schagen. In beide showrooms kunnen wij u goed adviseren over uw wensen. De prachtige toonzalen geven een goed beeld van de kwaliteit die u van ons kunt verwachten.


U vindt onze showroom in Amsterdam aan de A8-A10 in het Piet Boon SKOON gebouw op de 2e verdieping (navigatie Skoonzicht, Oostzaan - parkeren gratis voor de deur). In Schagen vindt u ons op industrieterrein de Witte Paal aan de doorgaande weg.


In het filiaal Schagen is ook JOXAL Interieur gevestigd, specialist op het gebied van raambekleding en interieurdecoratie. JOXAL is creatief met interieuradviezen en kan een totaalconcept aanbieden.