Profielfoto van Martijn de Wit Vloeren
Martijn de Wit Vloeren
Skoon 80, 1511 HV Oostzaan (Amsterdam)
maandag
Op afspraak -
dinsdag
09:00 - 17:30
woensdag
09:00 - 17:30
donderdag
09:00 - 17:30
vrijdag
09:00 - 17:30
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Prachtige visgraat vloeren voor in elke ruimte

Wie wilt ook nou niet zo een prachtige visgraat vloer in zijn huis? Maar waar moet je op letten bij de aanschaf? Hoe onderhoud je de vloer? Lees verder.

Visgraat vloeren? Wat zijn dat? Visgraat vloeren zijn houten stukken die in een lopend patroon zijn gelegd, wat men doet denken aan een vissengraat. De vloeren vereisen discipline, tijd en vakmanschap om aan te leggen, maar het eindresultaat is fantastisch. Wie wilt ook nou niet zo een prachtige visgraat vloer in zijn huis? Maar waar moet je op letten bij de aanschaf? Hoe onderhoud je de vloer? Dat gaan we allemaal bespreken in dit artikel.

Aandachtspunten

Bij de aanschaf van een visgraat vloer, zijn er een paar dingen waar je op wil letten. Het eerste aandachtspunt is het hout zelf. Zorg ervoor dat het hout van goede kwaliteit is en goed behandeld is voordat het gelegd wordt.
Ten tweede, kijk eens naar het installatieproces. Een goede installateur zal een gedetailleerd plan kunnen opleveren met details over hoe de vloer zal worden gelegd, welke houtsoort gebruikt gaat worden en de duur van de aanleg.
Als derde aandachtspunt is het belangrijk om naar de onderhoud protocollen te vragen. De onderhoud is afhankelijk van de houtsoort, bewerking en nog meer aspecten. Een goede onderhoud zorgt voor een langdurig prachtig resultaat.

Oriëntatie

Voor de aanschaf van een visgraat vloer is het belangrijk jezelf goed te oriënteren over de verschillende mogelijkheden. Bezoek verschillende aanbieder, informeer jezelf via het internet en specialisten. Klik hier voor een prachtig aanbod aan vloeren.
Het aanschaf van een vloer gaat vaak over grote geldbedragen. Je wilt dus geen foute keuze maken. Neem ook lekker de tijd. Het moet geen overhaaste keuze worden.

Aanleg

Niet bij elke vloer is een professionele installateur nodig, maar bij een visgraat vloer is het aannemen van een installateur aan te raden. Het leggen van een houten visgraat vloer is een uitdaging. Het vereist een bepaalde precisie en vakmanschap die alleen professionals bezitten.
Zeker als je er nog bepaalde extra eigenschappen aan de vloer wilt toevoegen is het uitbesteden aan te raden. Je bent nu helemaal op te hoogte wat een prachtige visgraat vloer inhoudt.