Profielfoto van Martijn de Wit Vloeren
Martijn de Wit Vloeren
Skoon 80, 1511 HV Oostzaan (Amsterdam)
maandag
Op afspraak -
dinsdag
09:00 - 17:30
woensdag
09:00 - 17:30
donderdag
09:00 - 17:30
vrijdag
09:00 - 17:30
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
Gesloten

NIEUW! Tegelstudio - Martijn de Wit Vloeren

Na ruim 28 jaar ervaring in de vloerenwereld introduceert Martijn de Wit Vloeren nu haar eigen lijn tegels! De Tegelstudio is een bijzondere collectie van de mooiste tegels samengesteld.

Ontdek in onze ruime showrooms onze nieuwste aanwinsten, met hierbij alvast een digitaal voorproefje!

Onze prachtige Tegelstudio's zijn met de grootste mogelijke zorg samengesteld. De uitgekozen tegels zijn veelal gebaseerd op natuurlijke steensoorten maar gemaakt van keramiek, wat deze tegels enorm praktisch maakt. Wel de lusten, niet de lasten!

De tegels zijn uiteraard in diverse formaten en afwerkingen beschikbaar. Daarnaast zijn de tegels geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De tegels zijn breed toepasbaar als zowel vloer- en als wandtegel én natuurlijk uitstekend te combineren met vloerverwarming.

Ideaal van het bezoek aan onze showroom is dat u direct verschillende vloerafwerkingen kunt vergelijken. Zo kunt u, met hulp van onze adviseurs, een gedegen en weloverwogen keuze maken. Natuurlijk kunt u tijdens uw bezoek ook voor elke ruimte in uw woning een geschikte vloer uitkiezen en deze direct naast elkaar zien, om zo prachtige combinaties te maken.