Partner

Keukenstudio Regio Oost

Keukenstudio Regio Oost bestaat ruim 25 jaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.

Website
algemene informatie

keukenstudio

Breed assortiment

Naast het bekende landelijke keukenprogramma (Ro`30 collectie) leveren ze nu ook moderne maatwerkkeukens en dat in verschillende kwaliteitsnormeringen. Klant bepaald aan welke eisen de keuken moet voldoen & heeft derhalve een grote invloed op de prijsstelling, aldus Jan. In de kleur die men wenst. Daarnaast is nu net het jaren `50/60  concept ‘ de Vintage’ geïntroduceerd.Daarvan is de eerste opstelling in de showroom te zien. De smaak van de jaren 50-60 gecombineerd met hedendaagse materialen en apparaten vormen zo een erg stijlvol geheel.

All inclusive pakket
Ook wat de service betreft heeft Keukenstudio Regio Oost niet stilgestaan. Onlangs heeft het bedrijf een totaalpakket aan werkzaamheden samengesteld, waardoor ze in staat zijn om de complete verbouwing te regelen. Incl. sloopwerk, leidingwerk, raapwerk, tegelwerk, schilderwerk (en natuurlijk de keukenmontage). Hierdoor wordt de kans op misverstanden aanzienlijk verkleind & kan het gehele traject beter / sneller doorlopen worden. en… u heeft één aanspreekpunt!

Meer zekerheid
Geen enkele keuken die door Keukenstudio Regio Oost wordt geleverd en geplaatst is hetzelfde. Hoewel in de showroom keukenlades en –kasten al erg veel kleuren staan opgesteld, is het palet eigenlijk onbeperkt. Desgewenst worden keukens met de hand geschilderd. Omdat allerlei stijlen met elkaar kunnen worden gecombineerd en ook de ideeën van de klant worden opgenomen, vraagt een offerte veel tijd. Nu dus (als u dat wenst) inclusief alle voorkomende werkzaamheden.
 
Openingstijden
Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8:30 - 17:30 uur, donderdag: 8:30 - 21:00 uur en zaterdag: 9:30 - 17:00 uur. Het verdient aanbeveling om vooraf een afspraak te maken, zodat je niet hoeft te wachten.

 

artikelen

Landelijke keuken

Een keuken is een aanschaf voor vele jaren. U kiest voor een keuken met een uitstraling die u nooit ...

Design keuken

Toon alle 3 artikelen
collecties
Keukenstudio Regio Oost heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Molendijk-Noord 59
7461JG RIJSSEN

0548530340RECENSIES
CONTACT
Molendijk-Noord 59
7461JG RIJSSEN

0548530340