Partner

Keukenstudio Regio Oost

Keukenstudio Regio Oost bestaat ruim 25 jaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.

Website
algemene informatie

Keukenspeciaalzaak in Rijssen

Een nieuwe keuken koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Het eindresultaat moet daarom helemaal naar uw wens zijn en u wilt zeker weten dat u een eerlijke prijs betaalt. Gelukkig kunt u daarbij terecht bij Keukenstudio Regio Oost: uw keukenspeciaalzaak in Rijssen, Overijssel. Al jaren staan wij bekend om onze unieke landelijke keukens, maar natuurlijk kunt u ook voor moderne keukens en design keukens bij ons terecht. En wat altijd voorop staat is onze service en kwaliteit. Wij vinden het namelijk meer dan normaal dat wij tot het uiterste gaan om uw droomkeuken op maat te maken.

Een nieuwe keuken kopen

Wilt u een nieuwe keuken kopen? U als onze klant bepaalt uiteraard volledig zelf aan welke eisen uw keuken moet voldoen. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en uw budget zetten de keukenadviseurs van Keukenstudio Regio Oost al uw mogelijkheden op een rij. Weet u nog niet hoe uw nieuwe keuken er precies uit moet komen te zien? Geen probleem, want daarvoor hebben wij een ruime keukenshowroom ingericht. Zo kunt u meer dan voldoende keukeninspiratie opdoen.

Onze showroom voor keukens en keukenapparatuur

In onze keukenshowroom staan veel verschillende keukens opgesteld, inclusief keukenapparatuur van bekende merken als bijvoorbeeld Miele, NEFF, BORA, Quooker, Siemens en ATAG. Maar dat betekent niet dat uw mogelijkheden beperkt zijn tot wat er in onze showroom staat. Bij Keukenstudio Regio Oost zijn uw mogelijkheden eigenlijk onbeperkt. Desgewenst kunnen wij uw nieuwe keuken zelfs met de hand schilderen!

Uw keuken laten ontwerpen

Goed om te weten: wordt u enthousiast van onze collectie en mag één van onze adviseurs een keukenontwerp voor u mag maken? Dan kunt u tijdens het ontwerpen van uw keuken meekijken op onze 3D Living Wall. Door deze presentatiewand van 2 bij 3 meter krijgt u het idee dat u zo uw droomkeuken binnen stapt.

Uw keukenverbouwing uitbesteden

Vervolgens moet uw nieuwe keuken natuurlijk ook gerealiseerd worden. Van het demonteren van uw huidige keuken tot het sloopwerk, van het tegel- en schilderwerk tot het aanleggen van nieuwe leidingen: u kunt de gehele keukenverbouwing aan ons uitbesteden. Bij Keukenstudio Regio Oost geniet u dus van een all-in pakket. Waarom? Omdat wij ons goed kunnen voorstellen dat u opziet tegen het verbouwen van uw keuken. Wij nemen u die zorgen uit handen en zijn uw aanspreekpunt. Hierdoor wordt de kans op misverstanden aanzienlijk verkleind en komt uw nieuwe keuken sneller tot stand.

De openingstijden van onze keukenshowroom

Wilt u onze expertise in het echt ervaren en ook meteen de nieuwste trends op keukengebied bekijken? Kom dan gerust eens langs in onze keukenshowroom in Rijsen, Overijssel. Onze openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag 8.30 uur – 17.30 uur
  • Donderdag 8.30 uur – 21.00 uur
  • Zaterdag 9.30 uur – 17.00 uur

Wilt zeker weten dat u snel geholpen wordt? Maak dan een afspraak via info@keukenstudio.nl.

 

 

artikelen

Moderne keuken

Houdt u van een moderne uitstraling, dan zijn onze leveranciers Remmp, Sassari en Sachsen of ons ei...

Landelijke keukens

Het is al jaren een feit: Keukenstudio Regio Oost onderscheidt zich in landelijke keukens op maat. ...

Toon alle 3 artikelen
collecties
Keukenstudio Regio Oost heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Molendijk-Noord 59
7461JG RIJSSEN

0548530340RECENSIES
CONTACT
Molendijk-Noord 59
7461JG RIJSSEN

0548530340