Keukenstudio Regio Oost

Partner

Een keuken is een aanschaf voor vele jaren. U kiest voor een keuken met een uitstraling die u nooit zal vervelen? Zo zijn nostalgische keukens tijdloos. Keukenstudio Regio Oost volgt al jaren de vaak sublieme trends op dit gebied. In hun keukenshowroom vind je de nieuwste modellen als het gaat om een keuken met een nostalgische en/of een jarendertig uitstraling. 

Nostalgische keukens

Regio Oost combineert hoogwaardige fabriekskeukens met nostalgische maatwerkonderdelen voor uw nieuwe keuken. Zij combineren speciaal voor uw keuken de nieuwste technieken met een degelijke kwaliteit en nostalgische uitstraling; de meerwaarde van Regio Oost boven de traditionele meubelmaker. Een jarendertig keuken, maar dan met subliem verwerkte moderne toepassingen. In de collectie nostalgische keukens bieden zij u eveneens maatwerkkeukens.

Keukenstudio Regio Oost past graag (combinaties van) houten, gelakte of handgeschilderde onderdelen voor jouw keuken toe. Zo krijgt uw nieuwe keuken uw uitgesproken smaak, met dat typische eigen en nostalgische effect.

MEER VAN DIT BEDRIJF

Moderne keuken

Bij Keukenstudio Regio Oost vindt u keukens in elke gewenste stijl. Va...

Design keuken