Landelijke keukens

Het is al jaren een feit: Keukenstudio Regio Oost onderscheidt zich in landelijke keukens op maat. Waar u bij een landelijke keuken zoal aan kunt denken?

Landelijke keuken op maat

Het is al jaren een feit: Keukenstudio Regio Oost onderscheidt zich in landelijke keukens op maat. Waar u bij een landelijke keuken zoal aan kunt denken? Een robuust natuurstenen of houten werkblad, bijvoorbeeld. Maar ook handgemaakte, massief eiken kastdeuren. Of een sierlijke afwerking met nostalgische grepen. Overigens zijn dit slechts wat voorbeelden, want omdat onze keukens in landelijke stijl dus altijd maatwerk zijn, zijn uw mogelijkheden eindeloos. We nodigen u van harte uit om eens een kijkje te nemen op onze website voor meer voorbeelden: https://www.keukenstudio.nl/keukencollectie/landelijke-keukens.

 

Landelijke keukens in onze keukenshowroom

Natuurlijk staan ook in onze keukenshowroom veel verschillende landelijke keukens opgesteld. Dat betekent uiteraard niet dat de keukens die u hier ziet uw enige opties zijn, maar het zorgt wel voor voldoende inspiratie. Om een voorbeeld te geven: de fronten kunt u in iedere gewenste kleur laten lakken of laten schilderen. En kiest u ervoor om uw keuken met de hand te laten schilderen, dan krijgt uw landelijke keuken écht een nostalgische uitstraling. Verder heeft u uiteraard een ruime keuze uit verschillende werkbladen, spoelbakken, kranen, keukenapparatuur en meer.Natuurlijk staan ook in onze keukenshowroom veel verschillende landelijke keukens opgesteld. Dat betekent uiteraard niet dat de keukens die u hier ziet uw enige opties zijn, maar het zorgt wel voor voldoende inspiratie. Om een voorbeeld te geven: de fronten kunt u in iedere gewenste kleur laten lakken of laten schilderen. En kiest u ervoor om uw keuken met de hand te laten schilderen, dan krijgt uw landelijke keuken écht een nostalgische uitstraling. Verder heeft u uiteraard een ruime keuze uit verschillende werkbladen, spoelbakken, kranen, keukenapparatuur en meer.Natuurlijk staan ook in onze keukenshowroom veel verschillende landelijke keukens opgesteld. Dat betekent uiteraard niet dat de keukens die u hier ziet uw enige opties zijn, maar het zorgt wel voor voldoende inspiratie. Om een voorbeeld te geven: de fronten kunt u in iedere gewenste kleur laten lakken of laten schilderen. En kiest u ervoor om uw keuken met de hand te laten schilderen, dan krijgt uw landelijke keuken écht een nostalgische uitstraling. Verder heeft u uiteraard een ruime keuze uit verschillende werkbladen, spoelbakken, kranen, keukenapparatuur en meer.

Uw landelijke keuken voorzien van moderne keukenapparatuur

Natuurlijk betekent een landelijke keuken niet dat u niet kunt kiezen voor moderne keukenapparatuur. In tegendeel! Wat dacht u van een gasfornuis van Gaggenau of La Germania, de Quooker Fusion (warm, kokend én koud water uit één kraan), geïntegreerde kookveldafzuiging van BORA of PITT cooking, waarbij de kookpitten in het werkblad geïntegreerd zijn? Keukenstudio Regio Oost is leverancier van diverse gerenommeerde merken, waarover wij u in onze keukenshowroom uiteraard kunnen adviseren.Natuurlijk betekent een landelijke keuken niet dat u niet kunt kiezen voor moderne keukenapparatuur. In tegendeel! Wat dacht u van een gasfornuis van Gaggenau of La Germania, de Quooker Fusion (warm, kokend én koud water uit één kraan), geïntegreerde kookveldafzuiging van BORA of PITT cooking, waarbij de kookpitten in het werkblad geïntegreerd zijn? Keukenstudio Regio Oost is leverancier van diverse gerenommeerde merken, waarover wij u in onze keukenshowroom uiteraard kunnen adviseren.

Breng een bezoek aan onze showroom met landelijke keukens

Zoals gezegd vindt u in onze keukenshowroom een grote collectie landelijke keukens. Wat uw budget, persoonlijke smaak, type woning en formaat keuken ook is: wij weten zeker dat wij u van een geweldige landelijke keuken kunnen voorzien. Daarom nodigen wij u van harte uit om eens een bezoek te brengen aan onze showroom. U kunt naar hartenlust landelijke keuken ideeën opdoen of meteen door één van onze adviseurs uw droomkeuken laten samenstellen. En goed om te weten: u kunt bij ons voor de deur parkeren.