Design keuken

Een modern en gewaagd ontwerp? Misschien wel een greeploze keuken? Of juist een keuken met een opvallende greep? Een hoogglans keuken? Of juist ultra mat?

Mogelijkheden voor design keukens

Een modern en gewaagd ontwerp? Misschien wel een greeploze keuken? Of juist een keuken met een opvallende greep? Een hoogglans keuken? Of juist ultra mat? Fris wit? Of juist volledig zwart? Bij Keukenstudio Regio Oost zijn de mogelijkheden op het gebied van design keukens eindeloos. Wat al onze design keukens gemeen hebben? Het zijn stuk voor stuk unieke keukens, die perfect worden afgewerkt.

Een design keuken kopen voor ieder budget

Ondanks wat het woord ‘design’ misschien doet vermoeden, kunt u bij ons een design keuken kopen in verschillende prijsklassen. Een design keuken hoeft dus niet per se duur te zijn. De prijs is sterk afhankelijk van uw keuze voor zaken als de keukenkasten, het keukenblad en de keukenapparatuur. Uiteraard laten onze adviseurs u in onze keukenshowroom graag alle denkbare mogelijkheden zien, om zo tot een perfect ontwerp te komen dat binnen uw budget past.

Keukenapparatuur zijn voor design keukens

Qua stijl kunt u bij Keukenstudio Regio Oost onder meer terecht voor een landelijke design keuken en een moderne design keuken. Qua keukenapparatuur zijn voor design keukens de mogelijkheden eindeloos. Immers, alles past binnen het woord ‘design’! Wat dacht u van een gasfornuis van PITT cooking, waarbij de kookpitten in het werkblad geïntegreerd zijn? Een koelkast voorzien van Siemens Home Connect, zodat u in de supermarkt in uw koelkast kunt kijken.

De laatste trends voor design keukens

Volgt u graag de nieuwste trends, dan is een design keuken zeker aan u besteed. Kies bijvoorbeeld voor marmer of goud in uw keuken: gegarandeerd een eyecatcher. Leestip: op onze blog hebben wij de keukentrends voor 2019 voor u op een rij gezet. Hiermee geven wij u graag inspiratie voor uw nieuw design keuken: https://www.keukenstudio.nl/blog/213-wat-zijn-de-keukentrends-voor-2019.