Moderne keuken

Houdt u van een moderne uitstraling, dan zijn onze leveranciers Remmp, Sassari en Sachsen of ons eigen huismerk Studioline zeer geschikt.

Moderne keukens

Bij Keukenstudio Regio Oost vindt u keukens in iedere gewenste stijl. Van landelijke keukens tot design keukens, van nostalgische keukens tot klassieke keukens. Onze ervaren keukenadviseurs inspireren u graag met een verrassend keukendesign op maat. En natuurlijk bent u ook voor een moderne keuken bij ons aan het juiste adres. Houdt u van een moderne uitstraling, dan zijn onze leveranciers Remmp, Sassari en Sachsen of ons eigen huismerk Studioline zeer geschikt. Natuurlijk vullen wij uw keuken graag aan met topkeukenapparatuur en inbouwapparatuur - bijvoorbeeld van Siemens, ATAG of Smeg. En dat altijd voor een eerlijke prijs.

Een moderne keuken op maat

Bij Keukenstudio Regio Oost kunt u terecht voor moderne keukens op maat. Denk hierbij aan een strakke en minimalistische keuken met weinig ronde vormen of een witte hoogglans keuken. Of juist een witte moderne keuken met een ruim kookeiland en een ingebouwde kastenwand. Kies voor dunne werkbladen van natuursteen, keramiek of rvs of juist voor een robuust werkblad van beton. Ook zijn er ontelbaar veel mogelijkheden als het gaat om grepen - als u tenminste niet voor greeploos wilt gaan. Bij Keukenstudio Regio Oost stelt u, samen met een adviseur, zelf uw moderne droomkeuken samen.Bij Keukenstudio Regio Oost kunt u terecht voor moderne keukens op maat. Denk hierbij aan een strakke en minimalistische keuken met weinig ronde vormen of een witte hoogglans keuken. Of juist een witte moderne keuken met een ruim kookeiland en een ingebouwde kastenwand. Kies voor dunne werkbladen van natuursteen, keramiek of rvs of juist voor een robuust werkblad van beton. Ook zijn er ontelbaar veel mogelijkheden als het gaat om grepen - als u tenminste niet voor greeploos wilt gaan. Bij Keukenstudio Regio Oost stelt u, samen met een adviseur, zelf uw moderne droomkeuken samen.Bij Keukenstudio Regio Oost kunt u terecht voor moderne keukens op maat. Denk hierbij aan een strakke en minimalistische keuken met weinig ronde vormen of een witte hoogglans keuken. Of juist een witte moderne keuken met een ruim kookeiland en een ingebouwde kastenwand. Kies voor dunne werkbladen van natuursteen, keramiek of rvs of juist voor een robuust werkblad van beton. Ook zijn er ontelbaar veel mogelijkheden als het gaat om grepen - als u tenminste niet voor greeploos wilt gaan. Bij Keukenstudio Regio Oost stelt u, samen met een adviseur, zelf uw moderne droomkeuken samen.

Uw op het gebied van keukenapparatuur

Om de keuken compleet te maken, biedt Keukenstudio Regio Oost u allerlei mogelijkheden op het gebied van keukenapparatuur. Een stoomoven, een warmhoudlade, een combi-oven, een kokendwaterkraan, geïntegreerde afzuiging, een design afzuigkap, een inbouw koffiezetapparaat, een koelkast met Home Connect? Het kan allemaal.Om de keuken compleet te maken, biedt Keukenstudio Regio Oost u allerlei mogelijkheden op het gebied van keukenapparatuur. Een stoomoven, een warmhoudlade, een combi-oven, een kokendwaterkraan, geïntegreerde afzuiging, een design afzuigkap, een inbouw koffiezetapparaat, een koelkast met Home Connect? Het kan allemaal.

Referenties voor een moderne keuken

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden voor uw nieuwe, moderne keuken? Dan verwijzen wij u naar het onderdeel ‘Projecten’ op onze website: https://www.keukenstudio.nl/projecten. Hier vindt u veel verschillende referenties, waaronder ook moderne keukens. Bent u daarna geïnspireerd geraakt en wilt u uw nieuwe keuken laten ontwerpen? Dan nodigen wij u van harte uit in onze keukenshowroom in Rijssen, Overijssel. Hier helpen onze keukenadviseurs u verder met uw moderne keuken op maat.