Profielfoto van Hooijer Haarden en Vloeren

Hooijer Haarden en Vloeren

De Stuwdam 21, 3815 KM Amersfoort
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Hooijer Haarden en Vloeren verandert interieurs. Ze hebben zo hun visie op het hart van jouw huis. Een vernieuwende visie.

Hooijer haarden en vloeren. Een vernieuwende visie. En dat ervaar je vanaf het moment dat je in de showroom van Hooijer Haarden en Vloeren komt. Je proeft de sfeer. Schitterende haarden tussen houten vloeren, strak gestuukte wanden en ruw beton. Het eigentijdse design van de showroom en de aandacht die Hooijer Haarden en Vloeren daaraan heeft besteed, tekent hun aanpak. Ook van jouw haard, schouw en/of vloer wilt Hooijer Haarden en Vloeren méér maken dan een los product in jouw ruimte. Dat is een kwestie van maatwerk en perfectie. Gratis advies aan huis, geen aanbetaling, veilige en vakkundige montage en uitstekende garantie is voor Hooijer Haarden en Vloeren vanzelfsprekend.

Hooijer Haarden en Vloeren ziet de verkoop van haarden, schouwen en vloeren als een dienstverlening. Ze leveren niet alleen een product, maar ze zorgen er vooral voor dat jouw verwachtingen overtroffen worden. Dat doen ze door de haard en/of schouw vakkundig te monteren. Hiervoor levert Hooijer Haarden en Vloeren maatwerk. maatwerk te leveren. Daarin gaan ze heel ver. Zo bouwt Hooijer Haarden en Vloeren een complete kast om de haard of bouwen ze haarden in wanden in. Hooijer Haarden en Vloeren zorgt voor het complete timmer-, stuuk- en schilderwerk.

Showroom
Waar je haard is, is je huis. Een haard is het hart van je huis; knapperende vlammen tussen robuust natuursteen en Flakkerend licht achter glas. Dáár is de intimiteit voelbaar. Deze wonderlijke aantrekkingskracht van haarden ervaar je bij Hooijer Haarden en Vloeren. De showroom is anders dan anders, het ademt de sfeer van authentieke interieurs. Je vindt hier een selectie van de mooiste sfeerhaarden, schouwen en houten vloeren. Producten van exclusieve merken, in verschillende stijlen en prijsklassen. Je ontdekt hier het hart van jouw huis. Want de echte huiselijke sfeer draait om een haard van Hooijer Haarden en Vloeren. Op de website van Hooijer Haarden en Vloeren krijg je een indruk op van hun collectie of kom naar Amersfoort. Op afspraak is is de showroom ook 's avonds open.

Een verrassende collectie
- Gashaarden
- Houthaarden
- Elektrische haarden
- Klassieke schouwen
- Moderne schouwen
- Maatwerk schouwen
- Verouderde vloeren
- Visgraatvloeren
- Parket

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Klik HIER voor meer informatie. 


Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.haarden-vloeren.nl


Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Aduro - Attika - Charlton & Jenrick - Contura - Dimplex - Dovre - DRU - Element4 - Faber - HAVÉ Verwarming - JAcobus - Jydepejsen - Jøtul - Leenders Haardkachels - Metalfire - Morsø - Nestor Martin - Olsberg - Oxford Haarden - Rookgasventilator.nl - Stûv - Trimline Fires - Wanders fires & stoves - 
Bekijk de artikelen van deze 23 merken