Partner

Havoned

Havoned is dé partner in (trade-)marketing en verkoop voor wederverkopers van plaatsingssystemen en accessoires op het gebied van Audio Video.

Website
algemene informatie

Havoned

Havoned richt zich met haar activiteiten volledig op de Nederlandse Consumentenelektronica- en meubelmarkt. Het bedrijf beschikt over een aantal zeer bekende merken, zoals o.a. Vogel’s, Aldenkamp, Dagetti, Ixos, Tangent, Jamo, Projecta, Magnat, Marmitek, Scansonic, TYLT, Soundex en Dynatek. Alle merken blinken uit door eigentijdse styling, kwaliteit, duurzaamheid en genieten mede daardoor een wereldwijde reputatie.

Van harte welkom in de showroom

Havoned, opgericht in 1994, is centraal gelegen met haar kantoor en warehouse in Putten. Zowel dealers als consumenten zijn van harte welkom in de showroom. In de showroom laten we het brede assortiment zien, dat varieert van meubelen voor LCD/Plasma, TV en audio, projectieschermen tot speakers en ophang- en bevestigingssystemen voor Audio/Video apparatuur. U wordt ontvangen door onze medewerkers en kunt zich uitgebreid laten informeren over de producten.

Meer informatie vind u op de website: www.havoned.nl.

artikelen

Jamo inbouw speakers

Bent u van plan te gaan verbouwen? Of wilt u uw audio thuis goed georganiseerd hebben? Denk dan aan ...

Tv-meubel

Aldenkamp by Munari presenteert een verrassende lijn lijn tv-meubels: Bergamo. Natuurlijk zijn de...

Toon alle 14 artikelen
collecties
Havoned heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Midden Engweg 11
3882 TS PUTTEN

0341359050


RECENSIES
CONTACT
Midden Engweg 11
3882 TS PUTTEN

0341359050