Havoned

Partner

Havoned is dé partner in (trade-)marketing en verkoop voor wederverkopers van plaatsingssystemen en accessoires op het gebied van Audio Video.

Havoned

Havoned richt zich met haar activiteiten volledig op de Nederlandse Consumentenelektronica- en meubelmarkt. Het bedrijf beschikt over een aantal zeer bekende merken, zoals o.a. Vogel’s, Aldenkamp, Dagetti, Ixos, Tangent, Jamo, Projecta, Magnat, Marmitek, Scansonic, TYLT, Soundex en Dynatek. Alle merken blinken uit door eigentijdse styling, kwaliteit, duurzaamheid en genieten mede daardoor een wereldwijde reputatie.

Van harte welkom in de showroom

Havoned, opgericht in 1994, is centraal gelegen met haar kantoor en warehouse in Putten. Zowel dealers als consumenten zijn van harte welkom in de showroom. In de showroom laten we het brede assortiment zien, dat varieert van meubelen voor LCD/Plasma, TV en audio, projectieschermen tot speakers en ophang- en bevestigingssystemen voor Audio/Video apparatuur. U wordt ontvangen door onze medewerkers en kunt zich uitgebreid laten informeren over de producten.

Meer informatie vind u op de website: www.havoned.nl.

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Midden Engweg 11
3882 TS PUTTEN
0341359050
a.de.visser@havoned.nl
www.havoned.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Midden Engweg 11
3882 TS PUTTEN
0341359050
a.de.visser@havoned.nl
www.havoned.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media