Binnen tv kijken met dit mooie weer? Mooi niet!

Binnen zitten om niet je favoriete tv-serie te hoeven missen? Dat willen we niet met dit mooie weer. En dat is ook niet nodig.  Lees maar hoe...

We noemen het Outdoor TV - buiten tv-kijken. Want vanaf nu hoe je niet meer binnen te zitten met dit mooie weer omdat die ene serie zo spannend is dat je er niet meer mee kan stoppen. Outdoor TV wordt mede mogelijk gemaakt door Vogel's, een van de grootste merken op gebied van tv muurbeugels. 

Vogel’s heeft de perfecte producten (lees: tv beugels) om je tv ook buiten op te hangen. Zie je toch nog beren op de weg? Helemaal nergens voor nodig. Bij Vogel’s denken ze met je mee en hebben ze alle tips & trics voor jou op een rijtje gezet.

1. Upgrade binnen, installeer buiten!
Schaf je voor binnen een nieuwe tv aan, dan kun je je oude tv gebruiken om buiten tv te kijken. Vogel’s heeft een groot assortiment tv beugels. Wil je weten welke Vogel's producten geschikt zijn voor buiten gebruik? Klik hier!
2. Let op weersinvloeden en vocht
Een waterdichte tv is erg kostbaar. Dus let op! Gebruik je een normale tv, stel deze dan niet bloot aan regen of wind. Plaats je televisie liever onder een overkapping. Op deze manier bescherm je je tv. En voor een optimale weergave installeer je de tv in de schaduw. Fel zonlicht kan er namelijk voor zorgen dat je weinig ziet van die belangrijke F1 – race.
3. Haal je outdoor tv binnen in het najaar
Wanneer de herfst begint en het mooie weer voorbij is, haal dan je outdoor tv weer naar binnen. Dit kan eenvoudig met een Vogel’s tv beugel. Dankzij de interface haal je de tv makkelijk van de muurbeugel. Bekijk hiervoor de gebruiksaanwijzing. Let wel op: heb je een grote tv, dan doe je dit met z’n tweeën!
4. Weinig schaduw?
Plaats het scherm richting het noorden Heb je weinig schaduw op je balkon, hang dan je scherm richting het noorden (de zon staat op deze manier voornamelijk achter je tv). Vermijd een installatie richting het zuiden. Je scherm is dan naar de zon gericht en het beeldscherm is dan moeilijk te zien. Aan de andere kant van de wereld werkt dit natuurlijk andersom.
5. Gebruik een buitenstopcontact
Sluit je de tv aan op een stopcontact, welke blootgesteld wordt aan weersinvloeden? Installeer dan een buitenstopcontact, bij voorkeur door een erkende elektricien. Deze hebben veelal een klepje over de verbinding tussen het snoer en het stopcontact.


Vogel’s heeft in totaal 10 tips voor je verzameld om dit project succesvol af te ronden, dit waren er vijf. Nieuwsgierig naar meer? Lees dan de volledige blog op: https://www.vogels.com/nl-nl/c/buiten-tv-kijken. Wij zijn inmiddels overtuigd en gaan direct aan de slag met Outdoor TV, jullie ook?