Hang jouw grote tv op aan de muur met Vogel's ELITE

Speciaal voor grote tv's heeft Vogel's ELITE muurbeugels ontwikkeld. Hiermee hang je je grote tv gemakkelijk en heel strak aan de muur.

Heb je er weleens aan gedacht om je tv op te hangen aan de muur. Hoeveel ruimte zou dat schelen in je woonkamer? En hoe mooi zou dat er wel niet uitzien? Speciaal voor grote tv’s heeft Vogel’s een nieuwe serie tv beugels ontwikkeld met de naam ELITE. De tv muurbeugels hebben een ultraslank design, waardoor de tv extreem plat tegen de muur hangt. Het zijn daarmee de slankste tv beugels in het assortiment.
Niet alleen het slanke design is een belangrijke features van deze nieuwe lijn TV beugels. Wat ELITE extra bijzonder maakt: het elegante design gaat niet ten koste van het draagvermogen. Integendeel, ELITE tv muurbeugels zijn extreem sterk en veilig. De sterkste uitvoering is zelfs geschikt voor schermen tot 100 inch met een gewicht van tot wel 100 kg. ELITE is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen:

Vanaf nu is het mogelijk om jouw grote 100" TV vast of beweegbaar op te hangen met Vogel's.
- Fixed - TV beugel met een extreem platte bevestiging tegen de muur. Tussen de muur en de tv zit slechts 1,5 cm.Full-Motion+| De slankste draaibare tv beugel. Je tv kan tot maximaal 180° draaien* voor optimaal kijkplezier vanuit elke hoek van de kamer.
- Full Motion + - De slankste draaibare tv beugel. Je tv kan tot maximaal 180° draaien* voor optimaal kijkplezier vanuit elke hoek van de kamer.
- Forward Motion - Hiermee haal je de sterkste, draaibare muurbeugel in huis. Dankzij een ingenieus 4-armig mechanisme heeft de beugel een enorm draagvermogen van 75 kg en een grote voorwaartse reikwijdte van 69 cm. Je tv draaien kan tot maximaal 120°*.
*afhankelijk van schermgrootte


Het ultraslanke design van ELITE tv beugels sluit naadloos aan bij de minimalistische vormgeving van de nieuwste generatie high-end tv’s, zoals OLED en QLED tv’s. Deze schermen worden steeds groter en platter. Met deze ELITE serie speelt Vogel’s hierop in. De tv beugels combineren ultraslank design met technisch vernuft en een extreem groot draagvermogen. 

De nieuwe ELITE serie staat garant voor jarenlang gebruiksplezier. Deze TV beugels zijn gemaakt van staal dat met koolstof is versterkt en voorzien van epoxypoedercoatings. Dankzij deze hoogwaardige materialen en het toekomstbestendige design hebben ELITE tv beugels een enorm lange levensduur. Uitvoerige testen wijzen dat uit. Vogel’s geeft maar liefst 15 jaar garantie op ELITE tv beugels.
Niet alleen de levensduur is getest, ook de draagkracht en de veiligheid. Alle ELITE tv beugels zijn TÜV-gecertificeerd, wat betekent dat ze succesvol zijn getest op driemaal het maximale schermgewicht.

Kijk voor meer informatie op: https://www.vogels.com/nl-nl/c/elite-tv-beugel